Anthem - bővebben a fejlődési rendszerről

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 15.
  • Videó
Link másolása
A minap egy tartalmas livestreamet tartott a BioWare az Anthemről, amelyben részletesen bemutatták a játék fejlődési rendszerét, a lootolást és a páncélszettek variálhatóságát. Ötvenperces gameplayt kaptunk.

Az Anthemben többféle játékstílus is működhet, kombinálhatjuk a támadásokat, csökkenthetjük a cooldownt és így tovább. A legújabb élő közvetítésben szó esett a fejlődési rendszerről, a felszerelésünk összetételéről és variálhatóságáról. Minden küldetés során lootolhatunk kedvünkre, újabb páncéldarabokat aggathatunk magunkra.

A játék február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az Anthem világának legelitebb rendjével, a Legion of Dawnnal megismerkedtél már?

5.
5.
Ooorky
4.
4.
Robilluma
Ilyen gyönyörű világú játékot még nem láttam. Már a korábbi videókat nézve is leesett az állam és minden, fejlesztők által készített gameplaynél ugyanaz az érzés motoszkál bennem. Döbbenetesen csodálatos ez a nyílt világ. A természet, a három dimenziós pályatervezés, kirívóan szép grafika és látványvilág. Mintha beletették volna az embert egy Avatárba. Még csak hasonlót sem láttam.
Akik a Destiny-hez hasonlítják v agyatlan lövöldözősnek titulálják azok menjenek Destinyzni meg battle royalozni. Aki szerint semmitmondó azon csak mosolyogni lehet. Vannak akik a gameplayt szídják :))) Biztos végigjátszották már :D
Nálam is az év egyik játéka lesz és alig várom h megjelenjen.
3.
3.
FATE
Rendkívül pofás, én mindenképp adok nekik egy esélyt.
2.
2.
Derivel
Belenéztem a gear-ek magyarázatába, de nem akarom elrontani a felfedezést, ezért inkább áttekertem a gameplay-re a stream végén. És az még mindig lenyűgöző.
Már megvan az év játéka számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...