Black Ops 4 - Custom Game módot kap a Blackout

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Hír
Link másolása
Jövő héttől az eddiginél is szabadabb kezet kapunk, ha barátainkkal egy kiadós lövöldözéshez támad kedvünk a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjában. A Custom Game mellé végre megérkeznek az egyedi fegyverkinézetek is.

Jókora frissítésre számíthatnak a Black Ops 4 játékosai, a legfontosabb újdonságoknak azonban a Blackout battle royale-módját preferálók örülhetnek majd. A grandiózus csatákkal és a túlélés izgalma eddig is adott volt a Treyarch játékában, de megesik néha, hogy az ember inkább csak a saját szabályai szerint, a barátaival ökörködve szeretne szórakozni.

Jövő héttől erre is lehetőséget kapunk, ugyanis a Black Ops 4 Blackout-szekciója is megkapja a saját Custom Game módját. Kezdetben ugyan legfeljebb csak 12 fővel indíthatunk meccseket szólóban, duóban, vagy négyfős csapatokkal, a Treyarch azonban megígérte, hogy idővel ezt a létszámot még jócskán növelni fogják.

És ha már Blackout - ha számotokra is kiábrándító volt, hogy a megszerzett fegyverkinézeteket a battle royale-módban nem láthatjátok viszont, akkor van egy újabb jó hírünk! Jövő héttől a beállított fegyvercamóink visszaköszönnek majd ezeken a meccseken is. A rendszer egész egyszerűen fog működni, a pályán továbbra is színezetlen stukkereket találhatunk majd, azonban amint kézbe vesszük őket, azok máris az általunk preferált skinnel jelennek meg a képernyőn.

A Black Ops 4 PC-n, Xbox One-on és PS4-en jelent meg. Ha eddig nem csaptál le rá, akkor mostanában érdemes lehet, hiszen mindkét konzolon komoly leárazások futnak, PC-n pedig már elérhető az olcsóbb, zombimód nélküli változat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...