Civilization VI - színre lép a békés Kanada

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Hír
Link másolása
A Gathering Storm kiegészítő egészen különleges nemzetekkel bővíti ki a Civilization VI színes tárházát. Magyarország mellett Kanada is színre lép, Wilfrid Lauriel pedig hokistadionokkal és nemzeti parkokkal hozza el a békés győzelmet.

A Civilization VI legújabb kiegészítőjében az eddiginél is fontosabb szerepet játszik az időjárás és a környezet, és talán senki nem érzi olyan jól magát a hűvös, hófödte területeken, mint Kanada. A híresen békés és kedves ország Wilfrid Lauriel vezetésével válik majd a diplomatikus, virágzó kultúrával büszkélkedő civilizációvá.

Kanada egyik különleges építménye a jégkorongstadion lesz. A kizárólag tundra, vagy hófödte területekre elhelyezhető épület amellett, hogy biztosítja a városaink szórakoztatását, a civilizációnk kulturális fejlődését is meggyorsítja majd. A jég hátán is megélő nép boldogan telepedik majd a leghidegebb területekre, hiszen amíg mások messziről elkerülik a hideg környezetet, a kanadaiak könnyedén farmokká alakíthatják a kietlen vidéket.

A békés diplomáciára szakosodott ország különleges egysége az úgynevezett Mountie. Ezek a lovasok könnyedén szembeszállnak a betolakodókkal, igazi vadőr módjára pedig akár nemzeti parkká is változtathatják a környezetüket - itt további harci bónuszokat nyerve.

A Civilization VI: Gathering Storm február 14-én érkezik a játék PC-s változatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...