Metal Slug 5 - modern konzolokra is

  • Írta: szlav
  • 2018. december 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A run and gun-játékok egyik legnagyobbika mostantól jelengenerációs konzolokon is nagyot robbanthat. A Metal Slug-széria ötödik része tizenöt év után ismét visszatért, a célpontja pedig a PS4, az Xbox One és a Nintendo Switch.

Metal Slug - sokak szerint a run and gun-játékok alfája és omegája. Az őrületes széria ötödik epizódja eredetileg 2003-ban jelent meg PS2-n, Xboxon, Neo Geón, valamint játékgépeken. Az SNK most pedig tizenöt év után újra kiadja a sokak által kedvelt klasszikust, a golyózáporra pedig ezúttal a PlayStation 4-, Xbox One-, illetve Nintendo Switch-tulajok számíthatnak.

Akit nem rémít meg - sőt, talán nosztalgiával tölt el - a 16-bites látványvilág és a kétdimenziós játéktér, az egy igazi különlegességre lelhet a Metal Slug 5 képében. Az ötödik epizód az elődjeinél is furcsább gépszörnyekbe ülteti a játékost, így ismerkedhetünk meg a golyószóróval felszerelt Car Sluggal, vagy a hatalmas robotlábakon lépkedő Spider Sluggal. Egy valami pedig biztos: a bossfightok sosem lesznek unalmasak, a repkedő rakéták a legnagyobb veteránokat is meg fogják izzasztani.

2.
2.
kopic
Omg!!! Veszem is majd azonnal! Porig jatszottuk a regi reszeket X classicon anno. Orok elmeny.
1.
1.
XuChi
Fuck yeah!!! Jöhet. Örök kedvenc ez a sorozat. Contra szintúgy. Gyerekkorom alappillérei voltak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...