Ismét ingyenes a Sins of a Solar Empire: Rebellion

  • Írta: szlav
  • 2018. december 18.
  • Akció
Link másolása
Most ingyen bezsebelhetitek a Stardock Corporation nagysikerű 4X stratégiai játékát. A Sins of a Solar Empire: Rebellion egy új DLC-csomaggal egészült ki, ennek apropóján pedig most a Steam-könyvtárunkhoz adhatjuk a teljes alapjátékot.

Alig egy hónapja számoltunk be a Humble Store akciójáról, melynek keretei közt díjmentesen bezsákolhattuk a Sins of a Solar Empire: Rebelliont. Aki akkor lecsúszott a nagyszerű 4X-játékról, az most Steamen bepótolhatja a dolgot, ugyanis egészen holnapig, azaz december 19-ig ingyenesen adhatjuk hozzá a programot a virtuális könyvtárunkhoz. 

Na de miért is ajándékozza el ismét az amúgy 40 eurós játékot a Stardock? Épp most készült el a Minor Factions DLC, ennek apropóján pedig a stúdió ismét igyekszik minél több játékoshoz eljuttatni az amúgy is komoly sikernek örvendő sci-fi játékot. Az új kiegészítőcsomag egyébként a nevéből adódóan 15 kisebb frakcióval bővíti az űrbirodalmak világát. Találkozhatunk majd zsoldosokkal, használt űrhajó-kereskedőkkel, bányászcéhekkel, fegyvernepperekkel és még sok más érdekes csoporttal. Az, hogy ezek a frakciók segítik, vagy éppen szembe szállnak a birodalmunkkal, csak tőlünk és a játékstílusunktól függ majd.

1.
1.
crytek
+ Uplayen meg az Anno 1602 szerezhető be ingyen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...