Hivatalos Warhammer 40K-animációs sorozat készül

  • Írta: szlav
  • 2018. december 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Angels of Death alcímmel készít animációs sorozatot a Games Workshop. A Warhammer 40K univerzumában játszódó széria munkálataiban a Helsreach és a Guardsman rajongói projektek készítői is részt vesznek.

Nem egy rajongói Warhammer 40K-rövidfilmet, vagy websorozatot láthattunk már, az azonban ritka, hogy a Games Workshop hivatalosan is áldását adja ezekre a projektekre. A most készülő Angels of Death azonban egy licencelt, teljes értékű webszéria lesz, amely a kiadó saját YouTube-csatornáján, a Warhammer TV_n láthat napvilágot valamikor 2019 folyamán. Az első előzetes már meg is érkezett, íme:

Az Angels of Death az ikonikus vörös páncélt viselő Blood Angels Űrgárdistáit követi majd, a történetről pedig a Black Library-széria írói kezeskednek majd. A projektben közreműködik majd a nagysikerű élőszereplős rövidfilm, a Guardsman rendezője is. Ha innen nem ismerős Richard Boylan neve, akkor a keményvonalas rajongók a Helsreach animációs sorozat kapcsán is emlékezhetnek rá.

Boylan egyébként a Polygonnak elárulta, hogy hangulatában a Helsreachhez hasonló sorozat létrehozása a céljuk, ezúttal azonban tisztességes büdzsével, valamint a Games Workshop teljes támogatásával dolgozhatnak majd.

9.
9.
tundrish
#3: Inkább ne. Ízlések és pofonok, de Watson cipőjét sem köthetné be nálam Abnett. Oké, össze tudta ollózni az 1. meg 2. vh.-s memoárokból a csatajeleneteket, meg a kliséket, de sajnos írni (szvsz), azt nem tud.
7.
7.
torz_on_borz
fapfapfap

csak ennyit szerettem volna mondani

:D
3.
3.
BrockSamson
Irja a Dan Abnett, es minden okes lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...