Túl a 200 millión a PUBG Mobile

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 19.
  • Hír
Link másolása
A legújabb adatok szerint a PlayerUnknown’s Battlegrounds battle royale-játék mobiltelefonokra szánt verziója utolérte a Fortnite játékoslétszámát. Mostanra mindkét játék 200 milliónál is több felhasználóval rendelkezik.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Fortnite novemberben lépte át az óriási mérföldkőnek számító 200 millió regisztrált játékost, ami igencsak komoly ütemű növekedésnek számított, hiszen júniusban még 125 millió játékost tudhatott maga mögött az Epic játéka. Most azonban úgy látszik, hogy a PUBG ezeket az adatokat is képes volt megfejelni.

A márciusban útjára indított PUBG Mobile ugyanis szintén átlépte a 200 milliós létszámot, ráadásul úgy, hogy ebben kizárólag a mobilokon elérhető ingyenes verzió szerepel, a konzolokon és PC-n elérhető fizetős verzió további 50 millió játékosa nélkül.

A sikerhez természetesen az is hozzájárult, hogy míg a PUBG Mobile elérhető a Google Play áruházban, addig az Epic ragaszkodott ahhoz a mobilos verzió esetében, hogy kizárólag tőlük legyen tölthető az alkalmazás.

Ami egyébként a PUBG-t illeti; a decemberi PS4-es megjelenés óta közel sem állt le a játék fejlesztése. A TGA 2018-on bemutatkozott a januárban érkező havas pálya, illetve valamilyen crossover projekt is készülőben van a PUBG Corp. és a Resident Evil fejlesztői közt.

2.
2.
Juha
Az után, hogy pl. ma reggel is ingyenreklámot kapott Balázséktól, szerintem itthon is többen fogják letölteni :-)
1.
1.
Batman
Nem irigylem aki rátelepíti ezt a fosht a telefonjára. 1 hónap múlva mehet rá az akksicsere :D hehe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...