Élesedett a PUBG negyedik térképe

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
A PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb PC-s frissítésével befutott a régóta várt havas pálya, a Vikendi. Ezzel együtt elérhetővé vált a Vikendi Survival Pass is, aminek van egy 10 dolláros prémiumváltozata.

Hivatalosan is elstartolt a PlayerUnknown’s Battlegrounds negyedik pályája, a fagyos környezettel operáló Vikendi. A térkép a kisebbek közé tartozik, mérete 6x6-os, így könnyűszerrel memorizálhatjuk a fontosabb pontokat. Köztük az európai stílusú városokat, a Cosmodrome-ot és a központi Dino Parkot.

A megváltozott terep árulkodó tud lenni, hiszen a járművek nyomot hagynak a hóban, de az időjárás is változik, nem mindig kapunk tiszta égboltot, előfordulhat, hogy esni kezd a csapadék, és lassan az orrunkig sem látunk. A játékosok csak a Vikendin vehetik kézbe az új támadókarabélyt, a G36C-t.

Emellett elérhetővé vált a Vikendi Survival Pass, aminek van egy ingyenes és egy 10 dolláros prémiumváltozata. A játékosok napi és heti küldetéseket teljesíthetnek, ám a fizetős játékosok négy helyett tíz missziót vállalhatnak el hetente.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...