Spider-Man - megkaptuk Tobey Maguire kosztümét

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az Insomniac-féle Spider-Man igazi ínyencség lett a Pókember-rajongók számára, egy valami azonban nagyon is hiányzott Peter Parker ruhásszekrényéből. Mostantól azonban mi is Sam Raimi trilógiájának ikonikus kosztümében himbálózhatunk.

Órákig lehetne azon vitatkozni, hogy melyik volt a legjobb (vagy legrosszabb) filmes Pókember-adaptáció, de annyi egészen biztos, hogy sokak szívében különleges helyet foglal el Sam Raimi trilógiája és Tobey Maguire Peter Parkerje. A PlayStation 4 játékosait elvarázsoló Marvel's Spider-Man pedig hamar híres lett a különféle Pókember-öltözetekről, de az említett filmes trilógia kosztümje valahogy mégis kimaradt belőle. Egészen mostanáig.

Utazzunk hát vissza az időben, és 2002-ig meg se álljunk! Az Insomniac Twitteren jelentette be a korai karácsonyi ajándékot, amely mától minden játékos számára elérhető, teljesen ingyenesen.

Ha esetleg lemaradtatok volna a Marvel's Spider-Manről, akkor olvassátok el a tesztünket. A játékot kizárólag PlayStation 4 konzolon kereshetitek.

8.
8.
Duken
#2: Szégyeld magad hogy eddig nem tetted! :D
7.
7.
Duken
Már kimaxoltam, kiplatináztam de muszáj lesz megint letöltenem. Hiányzik egy kis hálóhintázás! :)
5.
5.
Királyság! Már röffentem is be a gépet :)
4.
4.
zoli12i
Háh már ebben tolom :D
Filmek közül is az első kettő volt a kedvencem.
3.
3.
Batman
Óriási respect nekik! Megtehették volna, hogy leszarják az egészet, de nem! Nem mellesleg nézzetek rá a képre, milyen pazarul néz ki! Mintha a film egyik poszterjét nézném teljesen olyan! Ennek hatására megjött a kedvem újra elővenni!
2.
2.
Yanez
Na akkor én majd ebben a hacukában tolom ki a játékot, amikor egyszer végre sort kerítek rá! Filmek közül is ez tetszett a legjobban!
1.
1.
RebornSoul
Ezért könyörögtem az Insomniac-nak Redditen, meg talán Twitteren is, amikor toltam a játékot. Na végre már, azt hittem, van bennük valami zsigeri gyűlölet a Sam Raimi-féle trilógia iránt, hogy ez az ikonikus ruha (eddig) kimaradt a játékból. :D Meg arra is gondoltam, hogy valamiféle jogi bizbasz miatt nem lehetett belerakni, de csak bekerült végre. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...