Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2018. december 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az év javát már magunk mögött tudtuk, az elkövetkező napok a jól megérdemelt pihenésről szólnak majd. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Talán ti is észrevettétek, hogy az utóbbi napokban csendesebb volt a GK, ami nem véletlen: itt a karácsony, a játékfejlesztők és mi is visszavettünk picit a tempóból. Teljesen persze nem tűnünk el, de szusszanunk egy rövidet, hogy aztán érdekesebbnél-érdekesebb hírekkel, cikkekkel térjünk vissza; több évzáró anyagot is beterveztünk a hétre és akad pár talonban lévő kritikánk, érdemes lesz velünk tartani!

Nem maradt más hátra, minthogy békés, boldog karácsonyt kívánjunk nektek! Legyen benne sok szeretet, család, halászlé, bejgli meg videojáték is, és tetszés szerint gondoljatok ide minden mást a nagy közhely-gyűjteményből.

A Gamekapocs-szerkesztőség

48.
48.
logic5
#44: De valahol igaza van, nekem is muszáj végigdolgoznom, a szilvesztert is. Mondjuk annyira nem is érdekel. De a többiben is van igazság, ha belegondolunk. Sajnos a repülők jönnek, mennek az ünnepeken is!
47.
47.
hedzsooo
Kellemesen telt, remélem nektek is! :)
46.
46.
Őrnagy
Köszi, boldog karácsonyt nektek is!
45.
45.
NECROSMOKE
44.
44.
Norbiii
Mielőtt félreértés lenne, nem azt mondtam, hogy egyetértek a 15ös hozzászólóval, csak próbáltam megérteni, és megértő lenni. Én hiszek Istenben, ünneplem a karácsonyt! Ezt csak azért írtam, hogy valaki nehogy azt gondolja, hogy ezzel egyetértettem. :)
43.
43.
Max3000
#41: Már ne haragudj, és boldog karácsonyt,de szerintem egy egészséges lelkivilágú és mentalitású embert kiakaszt a 15-ös komment.Hogy ti még ilyenkor is a bánatra meg a bajokra koncentráltok az a ti szoc problémátok,de ne feltétlenül keljen már részt venni benne,valamint mi jogon minősítesz te ebből kifolyólag embereket?(nincs empátia bennük)

Szerintem a kommentelők tisztában vannak vele,hogy milyen problémák léteznek,de a karácsony pont nem az ilyen dolgokon való rágódásról szólnak és teljesen megértem,ha kicsapta a biztosítékot a 15-ös komment.

Boldog karácsonyt!
42.
42.
Raptor X
Boldog Ünnepeket Nektek!

Jövőre a negatív kommenteket hagyjátok magatokban. :(
Meg a rémes rímeket is. :)
41.
41.
Norbiii
#15: Nálunk ez most egy szegényesebb karácsony volt, és még így is próbáltunk segíteni másokon!
Én megértelek Téged, viszont Magyarországon egy nagy rész nem fog Téged megérteni, mert sok emberből hiányzik az empátia, a szociális érzékenység és a mások iránti tisztelet és szeretet, aki pl 400ezret keres, ami ritkább, (mert a többség 100-250 ezer körül keres), akkor az ő számára ez a reális valóság, hogy a többiek is tudnak ennyit keresni, miközben az átlagkereset 200, a minimálbér 90 körül van!

Ahogyan válaszoltak a hozzászólásodra teljesen visszaigazolja, amit én gondolok és tapasztalok! Nuku empátia, elvan intézve a szokásos lekezelő, leegyszerűsítő válasszal, ami így szól: "NE SÍRJ, MENJ DOLGOZNI, VAGY KERESS JOBB ÁLLÁST" mintha ugye ennyire egyszerű volna, az a sok szerencsétlen gyerek, ember, aki az ünnepek alatt szenved, akár önhibáján kívül is, ne tudd meg mennyire sajnálom, és sajnálom! Vannak még rendes emberek, ne add fel!

Boldog karácsonyt! Mindenkinek a legjobbakat kívánom, kívánom, hogy legyetek egészségesek, boldogok, és legyen meg minden, amit az életben elérni szeretnétek! Jók legyetek! :)
40.
40.
GegeWarrior
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek :)
37.
37.
Gabesz202
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
36.
36.
Max3000
#35: Pont azért van munkanélküliség,amit te is írtál.:D

Egyébként nagy gond még az is,hogy rengeteg a képzetlen ember.Boldog karit egyébként mindenkinek!
35.
35.
Batman
#32: Idehaza nincs igazán munkanküliség, csak válogatós dolgozni nem akaró emberbõl van tonnaszám.
33.
33.
Szeretetben gazdag és boldog karácsonyt kívánok minden gamernek és a szerkesztőség tagjainak is!
32.
32.
#15: Ahol dolgozok van 2 műszak, meg 4 műszak. A kettő az egyértelmű (délelőtt-délután) a 4 úgy néz ki, hogy az ember kap egy papírt, amire egy évre előre le van írva, hogy mikor kell jönni. Minden héten melózol, vegyesben. Először 3 nap délelőttös, utána 4 nap éjszakás. Utána 3 nap szabad. Aztán 4 nap délelőttös, 2 délutános, 1 nap szabad. Aztán 4 délutános, 3 éjszakás és 4 nap szabad. Ez a ciklus ment körbe. Mindegy milyen napon kezdődött a ciklus, csak ment ez a rendszer körbe és minden vasárnap 12 órás volt. Tehát kérdés nélkül, 6-6-ig nappal, vagy éjjel. Ha ez úgy jött ki, hogy karácsonykor is és szilveszterkor is dolgozni kellett, akkor úgy volt. Kérdés nélkül. Mondjuk egy évre előre tudta az ember. Nos, első fél évben így dolgoztam és be is szoptam karácsony délutánt és szilveszter éjjelt 12 órásban.

Nekem is volt családom és szeretteim és jobb programom is lett volna persze, de ez volt. De amúgy mi ezen nem őrjöngtünk bent, mert mi mentünk oda dolgozni, ráadásul utána minden hónapban kaptunk fizetést is. De ez az idő, amit ott ledolgozol vagy kifizetésre kell, hogy kerüljön, vagy szabadidőben kiadásra kell kerüljön. És nekem személy szerint mindegy volt, hogy hétfőtől csütörtökig vagyok otthon, vagy péntektől keddig, ahogy kijött. Már 2 műszakban melózom, de akkoriban sem jöttem egy gamer oldalra panaszkodni emiatt. Itt nem erre kíváncsiak az emberek, hanem tapasztalat szerint arra, hogy fos az RDR2.

Próbáld meg egy kicsit lazábban kezelni, ha mindent ilyen sötéten látsz, sokszor csak magadnak ártasz. Valahol egy ponton vagy pénzben, vagy időben ezt vissza kell kapnod. És akkor vagy veszel egy BMW/Audi/Merci-t, vagy lehokizod a falat, amíg más dolgozik. De akkor is te vállaltad. Nem tudom, hogy melyik országban vagy, de itthon batár nagy a munkanélküliség és lehet kvázi percek alatt másik melót találni. A gyerek szakács, magától megy beszopni a fX@!%, akarom mondani 27-én lemegy Tihanyba az étterembe és majd másodikán jön vissza. Addig helyből 16 óra minden nap, meg amíg vendég van. Aztán kap utána szépen 400 ezret 5 napra és tőlem 4 hónapig is itthon ülhet, még a sörét is állom.

Felesleges itt panaszkodni, ugyanis a saját életed útját te járod, saját magadért csak te tudsz tenni.
31.
31.
FrankBlack
Boldog Karácsonyt mindenkinek
30.
30.
Yanez
Kellemes Karácsonyt Gamekapocs banda!

Legyen a fa alatt minden jó,
fű, ingyen dlc, kerek popó.
S miközben zsírozzátok a beletek,
a forralt bor legyen veletek.

A karácsonyfátok remélem szép,
nem pedig, mint egy megműtött lép!
No de most már befejezem a hülyeséget,
mégegyszer boldog ünnepeket!
29.
29.
Turley
#17: Ki bántott? Én is dolgozom az ünnepek alatt gyak végig, de azért nem kell felvágni az ereinket, szedd össze magad. Ha viszont depressziós vagy azt vedd komolyan, az edgy önsajnáltatás nem segít, de a pszichológus tud. Hajrá!
28.
28.
Batman
#15: Menj szépen tanulni és keress jobb állást. Mindenki a saját élete kovácsa. Písz!
27.
27.
FiveSalmon69
#15: Mindenki magából indul ki.
26.
26.
szepike
Boldog Karácsony mindenkinek!!!!
25.
25.
kopic
#15: Danke schön my friend!
24.
24.
RangerFox
23.
23.
Chrysh
#15: Én elküldöm a karácsonyi sonkás tekercset postán az éhezőknek, de ha romlott, ha poshadt akkor is egyék meg. Ennyit a közhelyedről.

De Boldog Fát, és Boldo Karácsonyt Mindenkinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...