Új év, új traumák - ingyenes a SOMA

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 28.
  • Akció
Link másolása
Az Amnesia-franchise fejlesztése mögött álló Frictional Games atmoszférikus sci-fi horrorjátéka ingyen beszerezhető a GOG-on! Az akció azonban csak a hétvégéig tart, szóval érdemes lesz sietni…

Még javában tombol a GOG téli vására, mely keretén belül több mint 2000 játékot érhetünk el akár 90 százalékos akcióval, ám vasárnapig lesz egy ajánlat, ami még ennél is csábítóbb; teljesen ingyenesen szerezhető be a SOMA!

A 2015-ben megjelent, látvány és hangzás tekintetében egyaránt lenyűgöző horrorjáték egészen pontosan vasárnap délig lesz ingyenes minden egyes játékos számára, aki rendelkezik GOG-os regisztrációval. A letöltéshez az alábbi oldalra kell ellátogatni, a játékról írt kritikánkat pedig ezen a linken találhatjátok.

11.
11.
Yanez
#6: Talán majd egyszer... :)
10.
10.
godach
#9: Nem. Sőt, az a borzasztóan ijesztő, hogy folyamatosan látod, hallod az ellent. Inkább ügyességen és megfontoltságon alapul a játék. Türelem kell hozzá, no meg kis szerencse. Szerintem, hatalmas. :D
9.
9.
Batman
Vannak benne jumpscare-ek amúgy? Csak ezek miatt nem vágtam neki :D
8.
8.
Cooper911
Na EZ a karácsonyi ajándék, nem úgy mint a steamen a sok 0.03eurós marhaság.
+ gog-on ha 13euróért vásárolsz megkapod a Fantasy Generalst és az Everspace-t.
6.
6.
godach
#5: És ilyenkor, amikor egy nem csípett műfajból 10/10-et kapsz, akkor nem gondolsz bele, hogy ebből a műfajból pótolni kellene pár darabot?
Pl ott az Outlast első része. Szerintem ha nem is ér fel a somához, elég jó és hasonló betegek járkálnak benne mint az RE7 elborult családjában. Mindjárt két jó érv a játék mellett :)
5.
5.
Yanez
Én nem csípem ezt a műfajt, de a Soma nálam 10/10. Ezért jó, amikor valamit ajnároznak, mert így akár akaratlanul is belekóstól az ember. Ha nem a sok ömlengés a játékról, egy pótolhatatlan darabbal lettem volna szegényebb.
4.
4.
zozo76hun
Gyerekek, de jo volt a SOMA! Hasonloan nyomaszto volt anno a SYSTEM SHOCK 1/2.

De pl az OBSERVER mar nem tetszett annyira. Mig a berhazban jatszodott a game addig jo volt, de a pszihotikus agymenes idegesito volt. Nem volt azert rossz, de jo se annyira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...