Most a Super Meat Boy ingyenes az Epic Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 29.
  • Akció
Link másolása
Az Epic megígérte, és úgy is lett: ezúttal a zseniális indie platformerre, a Super Meat Boyra csaphatunk le teljesen ingyen a cég digitális boltjában. Ez az akció is csak korlátozott ideig érhető el, január 10-ig van időnk behúzni.

A Subnautica után egy újabb játék lett ingyenes az Epic Games Store-ban. A korábbi ígéreteknek megfelelően a számos elismerést bezsebelt Super Meat Boyra esett a választás. Ahhoz, hogy megkaparintsd, csak simán lépj be a boltba, látogass el a játék adatlapjára, majd rakd a könyvtáradba a címet.

A Super Meat Boy műfaját tekintve platformer, de a keményebb fajtából. Egy véres húscafatot irányítunk benne, aki fejébe vette, hogy megmenti a barátnőjét, akit egy gonosz lény rabolt el. A sztormód több mint 300 pályát tartalmaz - öt és annál is több fejezeten és bossharcon át. Számos megnyitható karaktert is tartalmaz a játék a Minecraftból, a Bit.Tripből, a VVVVVV-ből és a Machinariumból. Ha a tartalom nem lenne elég, a beépített pályaszerkesztővel további szinteket alkothatunk meg.

Az ajánlat január 10-ig él.

1.
1.
markoci555
addig úgy se nézek rá erre az epic store-ra, amíg valami érdemesebbet nem adnak rá

mármint nem kell félreérteni, a super meat boy jó játék, csak már megvan, szerintem 2x is, ilyen tipikus humble 1 dollárosból gondolom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...