Új platformokra látogat a Serious Sam Collection?

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Pletyka
Az ESRB korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a PS4-es és Xbox One-os Serious Sam Collectiont, azaz a sorozat első három darabját tartalmazó gyűjtemény új verzióját. Felzárkózásra tökéletes lesz!

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal, az Entertainment Software Ratings Board még a hivatalos leleplezés előtt megszellőztette a Serious Sam Collection PS4-es és Xbox One-os változatát.

A gyűjtemény eredetileg 2012-ben jelent meg Xbox 360-ra és PS3-ra. Az adatlap szerint tartalmilag sem lesz változás: marad a Serious Sam HD: The First Encounter, a Serious Sam HD: The Second Encounter, a Serious Sam 3: BFE (a The Jewel of the Nile DLC-vel együtt) és a Serious Sam Double D XXL.

Az újrakiadással esélyes lesz, hogy a grafikát is a megfelelő szintre (értsd: felbontásra) húzzák fel. Várjuk a formális bejelentést!

10.
grindcore
Switchre is mehetne ennyi erovel, elegge coop masina.
9.
Nyarlako
#8: Szinte biztosan, mert eddig minden részben volt pc-n coop.
8.
ghost90soldier
Ezeket co-opban is lehet majd játszani ?
7.
Nyarlako
#6: Pont hogy egyáltalán nem pörgösebb, játszottál mindkettövel? SSben olyan hordákat rádküld sokszor hogy csak pislogsz.
6.
Batman
#4: A Doom pörgősebb, de nem volt gond controlleren.
5.
ollie92
#3: xswqazcb

ssszzsawedessssaedaaaaa
4.
Nyarlako
#3: Borderlands 2-t meg Darkness 2-t kontollerrel jobban szerettem tolni, de ez brutálisan gyors ahhoz. Ha mentalban kivitted kontrollerrel és aim assist nélkül akkor az már valami.
3.
kopic
#1: Lehet, hidd el, csak hozza kell szokni. X Classicon rongyosra jatszottuk elozo reszeket, legnehezebb fokozaton is, plusz multiban.

Ezt pedig nagyon varom!!!
2.
Ooorky
#1: Elég brutális aimbot-tal, néhány fegyvernél látni ahogy kanyarodik a lövedék :D
Second Encounter DLC-je ezek szerint nincs benne?
1.
Nyarlako
Hogy lehet Serious Samet kontrollerrel normálisan játszani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...