Street Fighter V - máris kiszedték a reklámokat

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Hír
A hónap elején érkeztek meg az ingame hirdetések a Street Fighter V-be. A Capcom húzása annak ellenére sem tetszett a játékosoknak, hogy a reklámokat nézegetve extra valuta ütötte a markukat. Máris visszakozott a kiadó.

Még egy hónapot sem éltek meg az ingame reklámok a Street Fighter V-ben. A Capcom még december elején indította el a kezdeményezést, mondván hirdetéseket nézegetni megéri, hiszen extra fight money üti érte a rajongók markát. Nos, a játékosoknál pont fordítva csapódott le a dolog, ezért a kiadó ideiglenesen eltávolította a nem kívánt elemeket bunyós címből.

Most már nincsenek reklámok az Ad Style kosztümökön, sem a betöltőképernyőn, sem pedig a pályaválasztó menüben. Szó sincs azonban végleges törlésről, a producer, Yoshinori Ono szerint a visszajelzésekre hallgatva legközelebb egy kicsit átalakított formában térnek vissza a hirdetések.

2.
Nyarlako
Már az ötlet vérlázító volt. Bár a 4hez képest az egész SF5 az.
1.
Ultimate
Helyükben úgy csináltam volna meg mint a JewTube, x időnként 15-20mp reklám, akár meccs kellős közepén is. Az lenne az igazi és remélem más játékokban is lesz....:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...