Dátumot kapott az Anthem demója

  • Írta: szlav
  • 2019. január 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A februári megjelenés előtt még két alkalmunk is lehet arra, hogy Javelin-páncélt öltve szétnézzünk az Anthem világában. Az EA és a BioWare most elárulta azt is, hogy melyik napokat kell bekarikáznunk a kalendáriumban.

Néhányan már kipróbálhatták az Anthem alfaverzióját, aki azonban nem kapott meghívót, az hamarosan újra bepótolhatja a lemaradást. Az EA és a BioWare két hullámban ereszti a közönséget a várva-várt játékra, mindkét esetben egy teljes hétvégét kapunk arra, hogy eldöntsük: jól muzsikál-e a repülő robotpáncél.

Lássuk tehát az időpontokat! Az úgynevezett VIP-demó január 25-én élesedik és január 27-én ér véget. A korai hozzáférés kizárólag az Anthem előrendelőinek jár majd, illetve azoknak, akik EA/Origin Access-tagsággal rendelkeznek. Az itt résztvevők egy exkluzív in-game jutalommal kezdhetik majd a vadászatot a teljes játékban, ha tehát van rá lehetőségetek, feltétlenül nézzetek be! Aki azonban óvatos kíváncsisággal várja a játékot, az február 1-3. között próbálhatja ki a demót, ami ekkor már mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

Az Anthem teljes verziója egyébként február 22-én kerül a boltokba. Megtaláljátok PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...