Negyedóra a Rage folytatásával

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 4.
  • Videó
Link másolása
Nemrég egy rendezvény vendége volt a Rage folytatását készítő csapat, és ha már ott jártak, akkor nemcsak meséltek a májusban megjelenő második részről, de be is mutattak egy 15 perces demót.

A bemutatott demó itt-ott ismerős lesz, hiszen a tavalyi QuakeConra kivitt változat bővített kiadásáról van szó, viszont ennek megfelelően bőven tartalmaz új jeleneteket is a felvétel, miközben mintha a régi pillanatképek is máshogy festenének.

Az id Software és a svéd Avalanche Studios játéka őrült keveréke lesz az első Rage-nek és a Just Cause-sorozatnak, így kapunk fejleszthető fegyvereket, hatalmas, nyílt, posztapokaliptikus világot, töltőképernyő nélküli élményt és persze eszement akciót.

A játék PC-n kizárólag a Bethesda saját alkalmazásboltján keresztül lesz elérhető, így Steamen ne is keressétek majd. A Rage 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, május 24-én.

6.
6.
#2: Gondolom az adott helyszíneken lévő küldetések lineárisak, de mellette az open world tartalom vélhetően jobb lesz. Online autóverseny nem lesz, ahogy olvastam, de sok lesz a tartalom, jó kis single player game lesz változatos helyszínekkel. Legalábbis ezt állítják. Majd még nézek videókat róla, bár nekem az első is tetszett.
5.
5.
Neo1989
Nem lenne rossz, ha nem pofáznának bele állandóan megállás nélkül.
3.
3.
Sid3481
Ilyen buta ellenfeleket, szinte beugranak a fegyver elé, hogy ugyan ölj már meg!
2.
2.
silkgoat
Oke, hogy ok csinaltak a MadMax-et is meg hogy openworld, de a bemutato alapjan ez ugyanolyan bantoan linearis, mint az elso resz. Ne legyen igazam.
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...