Így nézhet ki a Slightly Mad konzolja, a Mad Box

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 4.
  • Hardver
Link másolása
Tegnap adtuk hírül, hogy saját konzolt készít a Project CARS fejlesztője, a Slightly Mad Studios. A vezérigazgató, Ian Bell a Twitteren osztotta meg az első képeket a Mad Boxról - micsoda színkavalkád!

A Slightly Mad Studios a minap jelentette be, hogy betör a konzolpiacra. A Mad Box névre keresztelt masinát nem titkoltan a PlayStation és az Xbox ellenfelének szánják, de a Project CARS fejlesztőjének gépe a riválisainál sokkal combosabb teljesítményre képes.

A friss hírek még a korábbi specifikációkat is túlszárnyalták: a mezei címek akár 180 fps-sel futhatnak, míg a VR esetében a 4K-felbontás és szemenkénti 90 fps sem lehetetlen. Hogy mikor? Valamikor 2021-ben.

Ian Bell, a stúdió vezérigazgatója a Twitteren mutatta meg a Mad Boxot ábrázoló első terveket. Kicsit úgy tűnik, mint egy elszállt fantáziájú PC-ház, persze a megjelenésig még változhat a design. Annyi biztos, hogy a konzolok vezeték nélküli kapcsolaton keresztül köthetőek egymáshoz.

A rajongók eléggé vegyesen fogadták a látnivalókat. Nektek hogy tetszik a Mad Box?

53.
53.
Back2U
52.
52.
Thor Vath
#18: Én pl az alapján döntöttem anno az Xbox 360 mellett, mert olcsóbb volt, mint a PS3 és az Xboxom előtte tartósabb volt, mint a PS2-m, meg kontrollere is kényelmesebb volt, sok pozitív élményem volt az Xbox-szal a PS2-vel szemben. A váltáskor gondolkodtam a PS4-en, de az xboxon már sok megvett cuccom volt, ketyegett az éves LIVE előfizetés, plusz a friendlist, ugye, nem volt kedvem nulláról újrakezdeni. Ezenkívül a kontrollerek ergonómiai eltérése most is fennáll, szóval így lett Xbox ONE. Hát így választ konzolt az, akit nem érdekelnek az exkluzívok :)
51.
51.
Batman
#48: Furgon, maszk, fegyver, tudod csak a szokásos
50.
50.
Érdekes témázgatás. Én úgy látom ezt a dolgot, hogy bármi is legyen ez, ha egyáltalán megszületik, az itt kommentelők többségének, beleértve saját magamat is, vagy nem is lesz pénze megvenni ezt a holmit, vagy lesz - csak éppen nem erre fogjuk költeni. A PS használók egyértelmű, hogy miért nem veszik majd meg, a PC használók megint egyértelmű, hogy miért nem veszik, az Xbox használóknak meg nincs okuk eltérni az Xbox és/vagy PC vonalról.

ÉS tényleg: innentől lehet akár arról is beszélni, hogy tetszik-e a ház, vagy a LED csík rajta, vagy nem.
49.
49.
#33: Egy lepukkant, 200 ezer forintos Suzuk Swift vezetése sokkal nagyobb és realisztikusabb vezetési élményt ad, mint bármilyen milliós szimulátoré.
48.
48.
Back2U
#46: És egy GTA-ra elversz 1 milliót?
47.
47.
simon 555
#32: Kösz, ezen most jót nevettem :D
Egyrészt a PCARS nem, hogy a világ legjobbja, de még szimulátornak is alig nevezhető. Aki vezetett valaha autót az ezt nagyon jól tudja.
Másrészt pedig ha egy ilyet meglépnének húzhatnák le a rolót. Ilyen idiótaságot még életemben nem hallottam üzleti szempontból. Senki nem fog 1 játék miatt gépet kiadni.
46.
46.
Batman
#42: Ha így lesarkítod, akkor én meg azt mondom, hogy minek GTA-zik egy ember mikor az életben is lehet rabolni. Történet sem kell egy játékba, arra ott a könyv :D
45.
45.
Aanash
Ez akkor érdekelne ha a játékok felhozatalában is mernének másfelé is gondolkodni.
Ha olyan játékokat is tolnának mint pl Journey, Oure és hasonlók.
Vagy Subnautica, No mans sky.
Igényes, vagy annak szánt (no mans sky ami eléggé borzalmasan indult, most már kezd alakulni) játékoknak is mernének teret engedni és nem minden évben megjelenő alig változó játékokat részesítenék előnyben.
De ugye pénz beszél. Szóval ez csak egy álom marad:)
44.
44.
Max3000
#35: Sokaknak elmenne a kedve az első kör után.Legyen akármilyen "hűha" szimulátoros játék,köszönő viszonyban sincs a valódi vezetéssel,nemhogy a versenyszerűekkel.(alapjában nekünk magyaroknak elsőnek normálisan vezetni kellene megtanulni)

Egyébként egy játék amúgy is teljesen más.Világ életemben közömbös voltam a foci iránt,de a fifával jól elszórakozunk a haverokkal.Anno ps1-en tony hawk-al verhetetlen voltam,de eszembe nem jutott soha gördeszkázni és nem az esetleges balesetek miatt.Ping pong-ozni szeretek,azt meg videojátékban tojnám le.
43.
43.
delphijos
#42: Azért ez elég rossz példa. Nem mindegyik hogy az ember otthon nyomja, vagy bevállalja hogy a saját -és mások- életét kockára teszi. Egész jó voltam anno Flight Simulator-ban, de azért nem mernék igazi géppel repülni :) A valódi szex-el közel sem ekkora a kockázat.... :D
42.
42.
Back2U
#39: Lehet ezt bárhogy magyarázni, kedvenc példám a pornó.. oké vegyél nyugodtan X millió forintért szexrobotot, nyilván ugyanolyan mint a valódi nő :D
41.
41.
PapaYeti
A talpak indokolatlanul nagy helyet foglalnak. Egyébként tőlem Akár lehet fekete doboz is vagy sima kartondoboz maximum nem rakom ki szeme elé.

De a legnagyobb probléma ezzel a látványterve hogy túl sok rajtam lámpa. Ami lehet hogy jól néz ki De megint nem mindegy hogy hova teszem mert játék közben zavarhat.

Egyébként a képen tök olyan mintha vízhűtéses lenne :)
40.
40.
Ooorky
#39: Milyen sikerek?
A szimulátor bajnokok 90%-a egy dízel astrával nem tudnak körbemenni egy pályán törés nélkül :D
39.
39.
Batman
#35: Mert a hazai sikereket lehúzhatod a klotyón, ott meg azért kapsz élményt rendesen. No meg van adrenalin minden versenyben.
37.
37.
Josi21
#33: Nem minden szimes hülye... Én is nagy rajongó vagyok, de ez a valami ami minden csak nem konzol tuti 4-5k dodó lessz. Ennyi pénzért, sőt a feléből, igen komoly pc-t lehet építeni. Szimes inkább Fanatec cuccokra költ, úgy mint én. ;)
36.
36.
Ooorky
#33: Jó indulattal szimulátornak szimulátor, de a legjobbat maximum hosszú egyenesekben látja jó messzire maga előtt.
35.
35.
Back2U
#33: Sose értettem azt aki ekkora szimulátorrajongó, hogy kifizet egy-két millió forintot a felszerelésre, meg egy felest gond nélkül a gépre, mikor pont ennyi pénzből vehetne egy Subaru imprezat másfél millióért és elmehetne pályákra, vagy egyszerűen tesztvezetésekre.
34.
34.
Max3000
#33: Szerintem először tájékozódni kellene,mielőtt jön a hülyeség.Mindemellett a csapat is kijelentette,hogy a ps4/xbox mellé akar betörni.Azon az elméleteden,hogy egy játék miatt adnák ki a konzolt,csak hason fekve nevetni lehet.
33.
33.
Springer Botond
#26: Ez egyáltalán nem az X-Box és a Playstation vetélytársa lesz.
A Slightly Mad stúdió jegyzi a világ egyik legjobb autós szimulátor szoftverét a PROJECT CARS sorozatot.
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha a MAD-BOX nevű konzol kizárólag egyetlen egy programot tudna futtatni, azt viszont tökéletesen: a PROJECT CARS 3-at.
A fanatikus szimulátoros vásárlóknak ugyanis az ár lényegtelen.
Nekem például a kopkit, kormány és pedálok már több mint félmillió forintba kerültek. Egy komolyabb szimulátor felszerelés pedig a 2 millió forintot is meghaladja.
Tehát ez a közösség és vásárlói réteg akármennyi pénzért is meg fog venni egy olyan célhardvert ami tökéletesen tudja majd futtatni a Project Cars 3-ik részét.
Erre készül ez, ebben biztos vagyok!
32.
32.
Springer Botond
Ez egyáltalán nem az X-Box és a Playstation vetélytársa lesz.
A Slightly Mad stúdió jegyzi a világ egyik legjobb autós szimulátor szoftverét a PROJECT CARS sorozatot.
Egyáltalán nem lennék meglepve, ha a MAD-BOX nevű konzol kizárólag egyetlen egy programot tudna futtatni, azt viszont tökéletesen: a PROJECT CARS 3-at.
A fanatikus szimulátoros vásárlóknak ugyanis az ár lényegtelen.
Nekem például a kopkit, kormány és pedálok már több mint félmillió forintba kerültek. Egy komolyabb szimulátor felszerelés pedig a 2 millió forintot is meghaladja.
Tehát ez a közösség és vásárlói réteg akármennyi pénzért is meg fog venni egy olyan célhardvert ami tökéletesen tudja majd futtatni a Project Cars 3-ik részét.
Erre készül ez, ebben biztos vagyok!
27.
27.
zoli12i
#26: A Sony gépéből hivatalosan már valami 90 millió kelt el. Következő generáció megjelenésénél már bőven 100 millió felett lesz.
Eközben Boxból valami 40 millió ment el.
Szóval igenis számítanak az exkluzív címek és ha erre a madbox-ra nem jön semmilyen saját game, akkor instant bukás lesz.
26.
26.
xICEMANx
Vajon az új God of War folytatása, az új Horizon és sorolhatnám.... fog menni rajta? :D hmmm :D. Elég egyértelmű a válasz szerintem... Ha a Microsoft nem képes a saját konzoljára minőségi és egyedi exclusive játékokat kiadni, mert ugye nincs, pedig biztos lenne rá lehetőségük... akkor BIZTOS a Slightly Mad Studios fogja megváltani a világot akik eddig átlagban 2 NFS Shift-et és két Project Cars-t heggesztettek. Hmm... Egy biztos, ha a teljesítmény amit beharangoznak valós lesz, akkor ez a kis "csodagép" olyan mocskosul nagy árcédulával fog díszelegni a boltok polcain, hogy fájdalmas lesz elmenni is mellette... BÁRCSAK, ne lenne majd igazam... De a GoW akkor sem lesz rá :D szóval...
25.
25.
salaxx
#23: A cég jelenleg nem nyilvános cég, nincs a tőzsdén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...