Nevetséges áron kínálják az új Wii U-kat

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizonyára vannak még olyan rajongók, akik beruháznának egy Wii U-ba, de az időzítés nem a legjobb. Mivel a gép gyártása leállt, pofátlan árakon kínálják megmaradt bontatlan konzolokat az Amazonon.

A Nintendo Switch hatalmas siker, ám a cég előző konzolja nem váltotta meg a világot: a koncepció félrement, és anyagilag is bukásnak könyvelhető el. Mindazonáltal számos remek exkluzív játék van rá - még olyanok is, amiket nem portoltak Switchre -, így ha eddig vártál az új gép vásárlásával, elszállt árakkal fogsz találkozni.

Ahogy arra az RSGabe nevű Twitter-felhasználó rámutatott, egészen horribilis összegekért találnak gazdát a vadiúj gépcsomagok az Amazonon. A Nintendo Landet tartalmazó 32 GB-os Deluxe modellt 789 dollárért kínálják, míg a New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U bundle-ért 879 zöldhasút kérnek.

Ha arra számítasz, hogy elég lesz számodra maga az alapmodell, játékok nélkül, akkor is mélyen a zsebedbe kell nyúlnod: a 8 GB-os pakk 729 dollárba fáj. Nincs is ebben semmi rendkívüli, a Wii U gyártása már leállt, a megmaradt készletek pedig fogynak, így az áruk is emelkedik.

Sokkal jobban jársz egy használt konzollal: a felújított gépek 100 dollárnál indulnak az Ebayen.

10.
10.
MzperXD
Bontatlan original csomagolásról, azaz gyűjtői példányokról van szó! Így egészen más! Használtan meg viszonylag olcsón megvehető...
Egy lego készletnél is hasonló a helyzet. Ha megveszed amikor még lehet kapni és bontatlanul elteszed pár évig, mikor már nem árulják (és szerencséd van) sokkal többért eladható! De ha kibontod, összeépíted már az eredeti áron se tudod eladni évek múlva sem..
7.
7.
Norbiii
2-300 ezer forint? Berosálok!

Igaz, pont ma gondolkodtam azon, hogy mennyi remek exkluzív játék van Wii U-ra, és bizony a Wii U-t soha nem fogom eladni. Egy Mario kart 8 mindig beválik, amikor jönnek hozzám, mindenki imádja. :)
6.
6.
strike19
Nem azért. De ha valakinek lenne egy bontatlan Nintendo Gamecube konzolja. Simán fizetnék érte 52 000 Ft is. Közbe meg a használt Piacon 8 000 Ft hozzád vágják.
Vannak finnyás emberek akik nem szeretnek használt dolgokat venni.
1.
1.
zozo76hun
ezt irtam par napja, rohadt draga.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...