Látványos előzetest kapott az Anthem

  • Írta: szlav
  • 2019. január 7.
  • Videó
Link másolása
A CES 2019 során az Nvidia színpadán mutatták be az Anthem legújabb előzetesét. A trailer elsősorban a játék gyönyörű látványvilágára fókuszál, valamint arra, hogy hogyan teszi mindezt még elképesztőbbé az RTX platform és a DLSS élsimítás.

Már nem kell túl sokat várnunk a BioWare legújabb játékára, addig is viszont kaptunk egy újabb előzetest, így ismét megcsodálhatjuk az Anthem világát. Az Nvidia a CES 2019-konferenciája során vetítette le az alábbi előzetest. A játék PC-s változata támogatja majd az Nvidia mesterséges intelligenciával megsegített DLSS élsimítási rendszerét, így a legtökéletesebb élményre törekvők számára érdemes lehet befektetni az új RTX-szériára.

A trailer mellett az Nvidia hivatalosan is bejelentette az RTX 2060 videokártyáját - erről korábban már itt olvashattatok -, valamint azt is elárulták, hogy az új kártyák mellé becsomagolják az Anthemet, vagy a Battlefield V-öt is. Akik tehát a közeljövőben RTX 2060 vagy RTX 2070 GPU-t vásárolnak, azok választhatnak a két bundle között, akik azonban az RTX 2080 vagy 2080Ti kártyákra csapnak le, azok mindkét játékot megkapják a hardver mellé.

6.
6.
kalas
#3: Nem tudom elég idős vok már 30 fele, de az Alpha valami baszott jó volt, mintha vasember ruhát lapnál nekem bejött :)
5.
5.
shatterhand
#2: Ugyanez volt a battlefield v-nél is. Aki viszont azt mondta megveszi azok meg "kell,de majd később". Azt meg is bukott (értsd rogton le kellett árazni hogy fogyjon)
Na ez ugyanazt vetíti előre
4.
4.
Derivel
#3: Úgy terveznek vele, hogy sok évig kapja a tartalmi frissítéseket, szóval nem kell ebből második rész.
A Destiny-ből is csak azért volt, mert az első nem sikerült.
3.
3.
GAMEROD
Túl arcade, túl gyerekes, kb. mint amikor 7 évesen tátott szájjal néztem a Bolygó kapitányát, hasonló a játékbeli felállás. A hype és a grafika miatt lehet hogy nem lesz akkora bukta, de második része tuti nem lesz.
2.
2.
Darksiders84
Szerintem nem lesz ez akkora bukás mint egyesek gondolják mondjuk egyből én se veszem megvárom a valós véleményeket amik remélem meggyőznek mert azért remélem hogy jó lesz nem csak látványilag.
1.
1.
Batman
55-től te komoly a repkedés! Én előrendeltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...