Lelepleződött a mobilos Alien: Blackout

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Bejelentés
A Variety rántotta le a leplet a legújabb Alien-játékról, amely sajnos nem az Isolation folytatása lesz, hanem egy mobilos cím a D3 Go! kiadásában. Úgy tűnik, legénységünk tagjait felülnézetben irányítjuk.

Sajnos nem PC-n és konzolokon bővül tovább az Alien-univerzum, a korábban már pletykált Blackout egy mobilos cím lesz T (Teen) korhatár-besorolással. A játékban Amanda Ripley-t irányítjuk a Weyland-Yutani vállalat egyik űrállomásán. A hölgy és a legénység többi tagja csapdába esett, miközben az árnyékban egy xenomorph vadászik rájuk - tudtuk meg a Variety cikkéből.

A mi feladatunk az, hogy túljárjunk a lény eszén, társainkat biztonságba kell navigálnunk az állomás vészhelyzeti rendszereinek segítségével - ehhez egy holografikus térképet használhatunk. Különböző utasításokat adhatunk nekik: fussanak, rejtőzzenek el vagy lopakodjanak.

Minden egyes lépésünket meg kell gondolni az összesen hét pályát tartalmazó Blackoutban, hiszen a rendszerek használatához energia kell, ami pedig véges. Ha elfogy, a létesítmény elsötétül, és a lény szabadon mozoghat.

Az Alien: Blackout iOS-re és Androidra érkezik. Pontos dátum még nincs.

14.
KopyAti
Hát el vok kámpicsorodva (de hülye szó), hogy nem Isolation folytatás lesz. Bár azt nem ilyen bénán harangozták volna be. De talán titokban mégis készül. Remélem!
13.
shorty123
Még csak egy hét telt el és már meg is van az év csalódása :(
12.
drakomen
Kell egy ilyen is.
Gondolom ez is tele lesz mindenféle vegyél ezt meg aztal?
Az ötlet nekem tetszik. Vmi jó kis mobil játék. Csak nem teszik tele mikrovegyélsz@rtal pofátlanul?
Mert azért le lomboztt h mobil game. Nagyon szeretnek egy új Marine-az darálós darabot. Főleg egy íj AVP-t. De az alap ötlet tetszik. Idézi az első film hangulatát. Ott volt ugyan is ilyen jelenet ahol Ripley adott instrukciókat a szellőző alagutakban mászkáló Kane-nek. Azt nem lett jó vége.
Azért a mobilos Predators meg AVP evolution elég király. Kár h ennyire másfele haladt a piac...
10.
Sznfctm
I've had enough of these mother f..ing mobile games on this mother f...ing plane!!! (Aztán meg sír a szájuk hogy nem jövedelmező az Alien / Diablo / whatever franchise. Hát úgy nem, ha igénytelen cashgrab mobiljátékokat csinálnak belőlük.)
8.
Chrysh
Valamiért túlgörgettem a youtube videon és a kommentekhez néztem le a hír láttán, és meg is nyugodtam, hogy legalább nem tettek fel trailer videót róla, mert nem merik látni a sok fikatengert, erre látom, hogy "ja mégis kint van egy trailer". Hát érdemes megnézni az arányt: 70 embernek tetszik 1100-nak nem.
7.
Gabesz0213
De legalább a képfelirat helytálló..
6.
RangerFox
#4: Is this an out-of-season April's Fool joke?
4.
Khaszás
"Do you guys not have phones?" :D
3.
TheBate
Hat ez eleg nagy csalodas
1.
TDavid22
Neeeeeeeeeeee!!!
Komolyan csináltak egy five nights at freddy's klónt?
Erről inkább nem akarok hallani többet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...