Részletek a Shenmue III játékidejéről

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Hír
Link másolása
Hsziamenben került megrendezésre a G-Fusion Tour 2018, ahol a Shenmue III rendezője, Yu Suzuki több érdekességet is elhintett a várva-várt folytatásról. Annyi biztos, hogy sokkal nagyobb lesz elődeinél.

A hétvégén tartották G-Fusion Tourt Kínában, az eseményen részt vett Yu Suzuki rendező és az animációs producer, Hiroaki Takeuchi is. A panel során szó esett a Shenmue III hosszáról. Nos, a végigjátszás sokkal több időt vesz igénybe, mint az elődei esetében - akár több hétig is lekötheti a játékost.

Több sztoriszál is végigvihető egy nekifutásra, de nagyjából kétszer annyi játékidőt kapunk, mint a Shenmue 1-2 esetében. A mellékküldetések már nem különülnek el annyira a fő történettől, így jóval koherensebb élményt kapunk.

A minijátékoknak is nagyobb hatása lesz a játék egészére. Néhány ismerős elem visszatér a harmadik részben is, köztük a Excite QTE, a gashaponok, a Lucky Hit és a targoncaversenyek, de lesznek újak is.

A Shenmue III augusztus 27-én érkezik PC-re és PS4-re.

2.
2.
Zisten
#1: Az 1-2 rész újrakiadásával az a bak, hogy kb semmi időt nem fordítottak rá. Nem hiába nincs a nevébe a "remastered".
Állítottak a kontraszton, hogy kiemeljék a felületek mintáit, cserébe baromi sötét lett a cucc.
1.
1.
crytek
Kíváncsi vagyok mennyi embert vonzz majd be mert az 1-2 újrakiadása kb a csattogós falepkét se mozgatta meg és úgy eltűnt a süllyesztőbe hogy szavak nincsenek.. Ez meg fél év múlva megjelenik azt kb lószart se mutattak belőle.. tippre ez is olyna lesz mint az 1-2 megjelenés után kutya se fog róla beszélni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...