Akciódús előzetesen a Captain Marvel

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A College Football National Championship szünetében mutatták be a Captain Marvel legújabb, bővített tévéreklámját, ami a már jól ismert jeleneteken túl még több skrullt és egysorost tartalmaz.

A hazai mozikban március 7-én mutatják be az idei első Marvel-filmet, ami remek felvezetésnek ígérkezik a Bosszúállók: Végjáték előtt. A Marvel kapitány a 90-es években fog játszódni, így megismerkedhetünk majd a fiatalabb Nick Furyval és Phil Coulson ügynökkel is.

27.
27.
Max3000
#23: Akkor már hárman biztos vagyunk,akik ezt megfigyelték.Persze tapasztaltam ennek az ellenkezőjét is,mikor egy tényleg kritikai és közönség által bukott film alatt jönnek a tapasztalt és kiegyensúlyozott lelkivilágú egyének és közlik,hogy megérett a világ a pusztulásra, mert nem látják a filmnek az értékét,csak a szuperhősös baromságra kíváncsiak.
26.
26.
patka21991
Az a durva, hogy Samuel L. Jackson játsza a fiatal önmagát 70 évesen. Szeretnék ilyen kondiban lenni ennyi idősen.
25.
25.
kopic
#22: Egyetertek. A sotet lovag szerintem minden idok egyik legjobb filmje, az Eredettel egyutt. Nolan pedig egy zseni, Hans Zimmert is beleertve.
23.
23.
delphijos
#11: “onnan eredeztetik hogy bizonyos kommersz, népszerű dolgok nekik éppenséggel NEM tetszenek“

Én is úgy érzem néha elmegy a dolog abba az irányba hogy “ha nekem nem jön be valami népszerű, akkor azt hangoztatnom kell, mert akkor én nem vagyok a nyáj tagja, különb vagyok náluk”. Nem kell hogy tessen. De nem is kel verni a tamtamot hogy van ilyen is.
22.
22.
Back2U
#13: Nekem a Batman filmek tetszenek, mert más megvilágításba helyezik a szereplőt, megmutatják a szenvedését, az áldozatait, Chris Nolan pedig biztosan szadista :D csak emberi szenvedésről szóló filmjei vannak. Egyébként pedig szerintem egy képregényfilm lehet független munka az egyébkénti képregénytől. A Batman valóban nem képregény film, sokkal inkább egy thriller, amiben Batman szerepel. De nem véletlenül az IMDB által értékelt egyik legjobb akciófilm, mellesleg pedig az egyik legjobb film.
11.
11.
SLi
#6: A probléma hogy ezek az emberek megrekedtek azon a szinten hogy tényként kezelik a saját véleményüket, tehát ha nekik valami nem tetszik az már egyből szar is. Igyekeznek a az aktuálisan legnépszerűbb dologba, trendbe belekötni, de persze csak borzasztó felszínes módon, kliséket és közhelyeket puffogtatva.
Hiába jön ki ahogy írod is, dráma, stb komoly filmek, le se szarják, nincs is rá igényük, csak a nem létező intellektusukat akarják fényezni, hiszen a "műveltségüket" onnan eredeztetik hogy bizonyos kommersz, népszerű dolgok nekik éppenséggel NEM tetszenek.
8.
8.
SLi
#2: Képzeld el hogy annyira fogalmad nincs a témáról hogy a legtelítettebb évben is maximum megjelenő 5 képregényfilm neked már soknak tűnik hiszen ezeket nyomják a pofádba a reklámok, fogalmad sincs a majdnem havi szinten megjelenő, évi minimum 10 valóban kiváló, plusz tucatnyi simán minőségi filmekről, viszont az ostobaságod ellenére az egód akkora hogy úgy érzed mindenképp bele kell böfögnöd a szellemi nyomorod a nagyvilágba.

Valahogy így születnek az ilyen kommentek.
6.
6.
bármilyen hihetetlen is, azért nem teljesen agyatlanok meg gagyi popcornmozik a marvel filmek. legalábbis szerintem egy meglehetősen komplex világot ültettek át a képregényekből a filmvászonra: cselekménnyel. nyilván aki ezt nem tudja értékelni, annak a képregények se feküdtek/tényleg csak popcornt megy zabálni a moziba meg csajozni.
végülis a képregényeken felnőtt pár tíz millió ember, a popcorn meg hadd fogyjon! de persze kinek mi jön be :)
ha valaki azért sír-rí, mert mindenben komoly filmet keres meg komolyságot meg komolykodást, akkor az nézzen valóban drámát. van az is, lehet válogatni.
én személy szerint várom a filmet, és nem a fantázia meg a látvány miatt, hanem amit még hozzá fog adni a sztorihoz.
2.
2.
Aanash
Én értem hogy szeretjük a fantázia dolgokat, meg de látványos meg jól szórakozunk...de nem lesz már sok a marhaságból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...