Akciódús előzetesen a Captain Marvel

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 8.
  • Cooltúra
A College Football National Championship szünetében mutatták be a Captain Marvel legújabb, bővített tévéreklámját, ami a már jól ismert jeleneteken túl még több skrullt és egysorost tartalmaz.

A hazai mozikban március 7-én mutatják be az idei első Marvel-filmet, ami remek felvezetésnek ígérkezik a Bosszúállók: Végjáték előtt. A Marvel kapitány a 90-es években fog játszódni, így megismerkedhetünk majd a fiatalabb Nick Furyval és Phil Coulson ügynökkel is.

27.
Max3000
#23: Akkor már hárman biztos vagyunk,akik ezt megfigyelték.Persze tapasztaltam ennek az ellenkezőjét is,mikor egy tényleg kritikai és közönség által bukott film alatt jönnek a tapasztalt és kiegyensúlyozott lelkivilágú egyének és közlik,hogy megérett a világ a pusztulásra, mert nem látják a filmnek az értékét,csak a szuperhősös baromságra kíváncsiak.
26.
patka21991
Az a durva, hogy Samuel L. Jackson játsza a fiatal önmagát 70 évesen. Szeretnék ilyen kondiban lenni ennyi idősen.
25.
kopic
#22: Egyetertek. A sotet lovag szerintem minden idok egyik legjobb filmje, az Eredettel egyutt. Nolan pedig egy zseni, Hans Zimmert is beleertve.
24.
kopic
#9: Biztos sok Marvel filmet lathattal, ha az IW-rol ez a velemenyed... Ulj le, 1-es.
23.
delphijos
#11: “onnan eredeztetik hogy bizonyos kommersz, népszerű dolgok nekik éppenséggel NEM tetszenek“

Én is úgy érzem néha elmegy a dolog abba az irányba hogy “ha nekem nem jön be valami népszerű, akkor azt hangoztatnom kell, mert akkor én nem vagyok a nyáj tagja, különb vagyok náluk”. Nem kell hogy tessen. De nem is kel verni a tamtamot hogy van ilyen is.
22.
Back2U
#13: Nekem a Batman filmek tetszenek, mert más megvilágításba helyezik a szereplőt, megmutatják a szenvedését, az áldozatait, Chris Nolan pedig biztosan szadista :D csak emberi szenvedésről szóló filmjei vannak. Egyébként pedig szerintem egy képregényfilm lehet független munka az egyébkénti képregénytől. A Batman valóban nem képregény film, sokkal inkább egy thriller, amiben Batman szerepel. De nem véletlenül az IMDB által értékelt egyik legjobb akciófilm, mellesleg pedig az egyik legjobb film.
21.
SLi
#14: Már az első is felejthető volt szerintem, csak az ember a szenvedély project jellege miatt hajlandó volt szemet hunyni sok minden felett és örült hogy egyáltalán elkészült a film.
20.
Nyarlako
#18: Azt miért kell moderálni ha azt írom az ha valakit pár komment kihoz a sodrából ott bajok vannak?
18.
Nyarlako
#17: kimoderált üzenet
17.
Pacsirta
#14: kimoderált üzenet
16.
Nyarlako
#15: kimoderált üzenet
15.
Pacsirta
#9: kimoderált üzenet
14.
Nyarlako
#13: Tessék, te is azonnal tamádsz és neked áll feljebb csak mert nekem nem tetszettek a Marvel filmek. Amiatt is haragszom hogy Deadpoolt kiherélték teljesen szinte a 2.ban.

13.
SLi
#9: Kigondolta volna hogy a Batman filmek bezzeg tetszenek, titeket szerintem sorozatgyártanak valahol. Azok a filmek pont hogy ellentmondanak és meghazudtolják a képregényeket, a karaktert is totál megváltoztatja, leegyszerűsíti. Ezektől eltekintve persze zsenik meg én is imádom őket, de pont azokat a szembeállítani a Marvel filmekkel kicsit visszás szerintem, sőt én még azzal is vitatkoznék hogy képregényfilmek- e egyáltalán.
12.
Nyarlako
#10: kimoderált üzenet
11.
SLi
#6: A probléma hogy ezek az emberek megrekedtek azon a szinten hogy tényként kezelik a saját véleményüket, tehát ha nekik valami nem tetszik az már egyből szar is. Igyekeznek a az aktuálisan legnépszerűbb dologba, trendbe belekötni, de persze csak borzasztó felszínes módon, kliséket és közhelyeket puffogtatva.
Hiába jön ki ahogy írod is, dráma, stb komoly filmek, le se szarják, nincs is rá igényük, csak a nem létező intellektusukat akarják fényezni, hiszen a "műveltségüket" onnan eredeztetik hogy bizonyos kommersz, népszerű dolgok nekik éppenséggel NEM tetszenek.
10.
Pacsirta
#8: Én már többször leírtam itt a GK-n, hogy a normális véleménycsere és beszélgetés teljesen eltűnt az ilyen büffentő Jánosok, meg nyalakodó-Nyállakó userek miatt. Ezek a métely-troll ganék, minden cikkhez bebüfögnek valami oda nem illőt, valami olyat ami a normális ember agyára megy. Az aktuális témát nem szeretik, nem érdekli őket, egy dolog vezérli őket, a bomlasztás és a hergelés. Ha az igazat leírod a viselkedésükről, akkor azt személyeskedésnek veszik.
9.
Nyarlako
#5: A kategória csúcsa lenne a Marvel? Nekem a legutóbbi Batman filmek sokkal jobban tetszettek, ezt a csoda hájpolt infinity wart meg végig se bírtam nézni mert gyözött az unalom.
8.
SLi
#2: Képzeld el hogy annyira fogalmad nincs a témáról hogy a legtelítettebb évben is maximum megjelenő 5 képregényfilm neked már soknak tűnik hiszen ezeket nyomják a pofádba a reklámok, fogalmad sincs a majdnem havi szinten megjelenő, évi minimum 10 valóban kiváló, plusz tucatnyi simán minőségi filmekről, viszont az ostobaságod ellenére az egód akkora hogy úgy érzed mindenképp bele kell böfögnöd a szellemi nyomorod a nagyvilágba.

Valahogy így születnek az ilyen kommentek.
7.
Nyarlako
#5: Te egy folyamatosan személyeskedő demagóg vagy akinek a szókincse kimerül dédelgetett kedvenc szavadban, a mételyben.
6.
dkjq
bármilyen hihetetlen is, azért nem teljesen agyatlanok meg gagyi popcornmozik a marvel filmek. legalábbis szerintem egy meglehetősen komplex világot ültettek át a képregényekből a filmvászonra: cselekménnyel. nyilván aki ezt nem tudja értékelni, annak a képregények se feküdtek/tényleg csak popcornt megy zabálni a moziba meg csajozni.
végülis a képregényeken felnőtt pár tíz millió ember, a popcorn meg hadd fogyjon! de persze kinek mi jön be :)
ha valaki azért sír-rí, mert mindenben komoly filmet keres meg komolyságot meg komolykodást, akkor az nézzen valóban drámát. van az is, lehet válogatni.
én személy szerint várom a filmet, és nem a fantázia meg a látvány miatt, hanem amit még hozzá fog adni a sztorihoz.
5.
Pacsirta
#3: kimoderált üzenet
4.
Pacsirta
#2: Javaslom neked a dráma tagozatot....ez Marvel film, az a lényeg benne hogy fantázia,meg jól szórakozunk, meg látványos.
3.
Nyarlako
#2: Nem, mert a célközönségének ez a fajta gagyi popconmozi kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...