Russia 2055 - egy ember is komoly dolgokra képes

  • Írta: szlav
  • 2019. január 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Az InvictusVolition névre keresztelt egyszemélyes fejlesztőstúdió egy vadonatúj előzetessel mutatta be a Russia 2055-öt. A jelenleg pre-alpha stádiumban lévő indie shooter első tesztjeire máris lehet jelentkezni.

Néha egyetlen kitartó játékfejlesztő is elég ahhoz, hogy valami igazán szemrevalót tegyen le az asztalra. Legutóbb a Bright Memory kapcsán beszéltünk az egyszemélyes fejlesztőstúdiókról, ma pedig a Russia 2055 miatt hajtunk fejet az InvictusVolition egy főt számláló stábja előtt. A jelenleg pre-alpha verzióban élő játék az első előzetes alapján igazán látványosnak tűnik. Tényleges vágatlan játékmenetet ugyan nem kaptunk a Metal Gear-széria által inspirált programból (hacsak nem számítjuk ezt a korábbi bemutatót annak), de ha a végleges termék hasonlít a látottakhoz, akkor tényleg megérdemli majd az elismerésünket.

Az első hands-on tesztekre pedig már nem is kell túl sokat várnunk, az InvictusVolition hivatalos Twitter-oldalát követők ugyanis a hamarosan kipróbálhatják a játék ingyenes béta-buildjét. A Russia 2055 PC-re érkezik majd, megjelenési dátumot azonban egyelőre nem tudunk közölni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...