Fél évet késhet a PS3 európai megjelenése

  • Írta: Daks
  • 2006. december 14.
  • Hardver
Link másolása
A Computer & Videogames magazin értesülései szerint nem kizárható, hogy az Európai Unióban csak 2007. őszén jelenik meg a Playstation 3.
A Computer & Videogames magazin értesülései szerint nem kizárható, hogy az Európai Unióban csak 2007. őszén jelenik meg a Playstation 3.

A Japánban és Amerikában már idén november óta kapható újgenerációs csodakonzol európai debütálását 2007. márciusra ígérte a Sony, de úgy néz ki, hogy újabb fél évet kell majd rá várnunk. A kétségeket tovább fokozza, hogy maga a Sony sem tud semmi pontos infóval szolgálni. Phil Harrison, a vállalat egyik fejese azt nyilatkozta nemrégiben, hogy nem tudja megígérni a márciusi megjelenést, ráadásul a Sony többi szakembere sem látja reálisnak a tavaszi EU premiert. A Computer & Videogames forrásai szerint szeptemberben jön csak a Playstation 3, bár ezt David Reeves, a SCEE vezetője már cáfolta - azt azonban nem tudta megmondani, hogy a márciusi dátum áll-e még.
19.
19.
ballcsy2
kinek van meg superman returns the videogame xbox-on , ugy hogy van a városban magas vasút meg lánchíd féle híd??

az hol vette meg??

előre is kössz!!
18.
18.
ballcsy2
Sziasztok!!!



Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?



Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.



Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.



A többit majd, személyesen
17.
17.
Yokozuna
Nem az összes utasításkészletet, de ismeri a DX10-et, állítólag a különbség láthatatlan:)
16.
16.
Daks
X360: hol veszel te 6-900 forintért írható DVD lemezt? :) jol atvernek akkor :)



Yokozuna: PS3=DX9
14.
14.
Pukhi-zik
Daksi hapsi ezt elnézted itt nem vs csata ment csak egy két kölök azt sem tudjam mit ir.Olvasd vissza mekkora baromságokat irkálnak ami semmi más csak elfogultság.Én kajak nem védem egyik gépet sem.Mindkét gép jó.
13.
13.
Daks
jaj már megint kezdodik az xbox360 vs ps3 vita. ezúttal beszállok én is :)



több érv és ellenérv elhangzott, de:



- PS3: 8 magos proci. Ebbol 1 fő proci és 7 apró feladatot ellátó proci van, ami levesz egyes terheket a fő prociról. Xbox 360 3 proci - 1 fő proci és 2 majdnem teljes értékű proci. Ember legyen aki eldöntse a teljesítményarányt. egy csöppet ebben erősebb a ps3.



- PS3: bluray. Hihtetetlen draga technologia, ezert kesett 1 evet a konzol. azert 200 ezer, mert benne van a bluray olvasó. Xbox 360: DVD - filléres dolog. 1-2 lemezt cserélgetni kell hú de nagy probléma. A sok helyet a filmbetétek foglaljak. A Resistance Fall of Man pl PS3-as jatek és 4 giga :)



- PS3: Bluray. Ha warezolni akarsz, akkor veszel egy 150 ezres bluray írót a gépbe és kiírod vele a 8000 forintos lemezre a jatekot. Xbox 360: 5000 a dvd író és 80 ft a lemez. Ezt most csak azert mondom, mert a warez is elhangzott iitt érvként.



- A PS3-ban is és a Box-ban is DirectX 9-es videókari van, úgyhogy szépségben akkora hú de nagy különbségek nincsenek. A PS3 erősebb procija elbír néhány szebb effektet (köd, fények, árnyékok), míg a Box kevésbé könnyen dolgozik meg vele, de ez csak optimalizalas kerdese. Azért a GOW elég szép valljuk be :)



- Xbox HDDVD: ez egy nagyon hülye húzás volt, de nem fog olyan bekövetkezni, hogy valami csak HDDVD-n jelenik meg. Így meg felesleges a meghajtó is.



- A PS3 és a Box is támogatja az 1080p-t, tehát még felbontasban sincs kulonbseg



Hirtelen ennyi érvre és ellen érvre akartam válaszolni, remelem igy mar tiszta mindenkinek :). Én nem kezdek bele az érvek irogatasaba, mert soha nem vegeznek :P



http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
12.
12.
Pukhi-zik
FRedi2 te sem vagy normális Sza a legtöbb game még egy dvd nis elfér még a dual l. sem kell ,söt olvastam ,hogy egy sem megy 4,5GB fölé.Persze te a Bl.el tudsz csak felvágni,de még az sincs a kezedben meg nem is lesz jo sokáig. .Az meg hogy kötelezövé teszik a hd dvd-t az ..(Hát erre nem mondok semmit csak azt hogy növessz agyat)Tehát akkor eddig egy fél gépet vett aza 6-7 millio hule xes??pfffffffff mennyé má.De ha méégis kevés lenne 9gb akkor sem hal bele senki abba hogy 2 lemeze van.Fura eddig ezt kibirtuk.Pl engem ez soha nem érdekelt meg az sem hogy zsinór lóg a joyból...

Kiswetch meg ..kajak idiota kár beszélni rola.(hd dvd kaki és még sorolhatnád)az biztos.. menj leckét irni 8 magos proci...
11.
11.
Alastor
Serintem, ha tovább tolódik a megjelenés, sokan átpártolnak az "X"-re amit a Sony biztos nem szeretne(lehet hogy bíznak a playstation privilégiumában)! "Nem tudom a ps3 melyik részével kell ennyire vért izzadni a gyártásnél?" A másik dolog meg ez a (ha jól tudom a megjelenés óta már sokkan nehezményezték) kényszerűen a felhasználókra ráerőltetett Blue-Ray meghajtó!
10.
10.
machintos
general thomas:ugyanugy ahogy agow a ps3(amerikai megjelnésnél).mire megjelen nálunk aps3 az ms csábitáskén thogy nehogy asötét oldlat válasszuk nemes eccerüséggel kidobja ahlo3-t.aminek nagyon nehéz lesz ellenálnni a ps3 gyenguszka nyitocimeivel szemben.
9.
9.
Heater
Janui: nem értem a problémádat, nem kell venned Blu-Ray meghajtót, az benne van a PS3-ban.
8.
8.
soldiersdr
egy kis off téma kéne help.

ps3 ra azt olvastam pont itt hogy iszonyat bugos a call of duty 3 azt hogy oldják meg ?

internetről patch lesz hozzá vagy hogyan???

akinek meg nincs nete ( előfordulhat ) annak meg marad bugos?
7.
7.
General Thomas
egyébként egyik hírban fojesz írta hogy a Halo 3 is a PS3-al egy időpontban jelenik meg.



Hogy is van ez? :D
6.
6.
Heater
Ez nagyon pletyka, hivatalosan a Sony cáfolta az egészet.
5.
5.
nimat16
hát sztem valami Kutagari san agyában nincs rendben.Sony fanok beszopták!Hajrá X!
4.
4.
Pukhi-zik
Még a végén a szeptember is ugrik.De most komolyan ki lepödne meg?

Vagy lehet, hogy szeptember ,de lehet 80 000 darabbal. Ami megint csak lol.
3.
3.
Azureus
Én már semmin nem lepődök meg! :@:@
2.
2.
tjames
ezt a hírt jeleztem már tennap a PS3 fórumban :) vagy tennapelőt...mindegy. A lényeg hogy Sony ezekután nemtom mire számít Európában. Jobban járt volna ha csak pár 10-100e db-ot is piacra dobott volna akár csak Angliában-Németben. Legalább azt hinnéd hogy csak mi magyarok vagyok így lesajnálva/lemaradva. De neeeeemmm. Ezek a japók nem normálisak....nem félnek hogy bebukják?
1.
1.
machintos
azért ez már durva kibaszás !!fuck sony.szopassatok mást ne minket europaiakat.aztán lehet asok fanboy-naka nyázni hogy jajjh az ms stb.de azé ezel már tullépte a türés határt.,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...