Assassin's Creed: Odyssey - ezt kapjuk januárban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Letöltés
Ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül az Assassin's Creed: Odyssey-tulajok. Folytatódik a The Legacy of the First Blade, már ha beruháztunk a szezonbérletbe, de ingyenes küldetésekkel is el leszünk látva.

Lehullt a lepel az Assassin's Creed: Odyssey januári tartalmairól. Ami a fizetős oldalt illeti, január 15-én érkezik a The Legacy of the First Blade második epizódja, a tengeri csatákra kihegyezett Hidden Heritage, melyben Achaia blokkádja ellen harcolhatunk. A beugró a 28. szint.

Az ingyenes küldetések sem hiányoznak, hiszen a Lost Tales of Greece keretében megkapjuk a Daughters of Lalaia missziót, amelyben egy nőkből álló csoportot kell kiképeznünk az elnyomóik ellen a hónap első felében. A következő feladat, a Poet's Legacy, amely egy roppant vicces költőre fókuszál Boetiában.

A legfrissebb update-tel élesedik a legújabb küklopszharc: ezúttal az Arges the Bright One névre keresztelt bestiával csaphatunk össze, és győzelem esetén egy durva fegyverrel gazdagodunk, a Hammer of Hephaistosszal. Az 50. szint alatt messziről kerüljük el őt!

Finomodik a játékmenet is, ebben a hónapban már lehetőségünk lesz az ellenfeleink szintjét picit levinni. Eddig a mi szintünkhöz skálázódtak fel az ellenségek.

2.
NemecsekErno
Példa értékű, hogy mennyi extra anyagot zsúfolnak be a játékba. Az egyetlen aminél megérte a Gold kiadást megvásárolni.

Tetszett a kijelentés, hogy a nightmare-módban nem lesz lehetőség autoscale-re, hogy "megtartsák az extrém kihivást" a játékban....
Kb. 5 óra játék után már csak nightmare-ben csináltam és 120 óránál tartok.
Nem azért mert annyira jó vagyok, csak mert a nightmare-ben legalább még van valami kihivás.

Sajnos az AC-re jellemzően itt is, ha kiismeri az ember az ellenség mozgását, a legnehezebb szinten is lenyomhatóak és egy idő után már unalomba fullad az újabb vár bevétele, vagy csaták megnyerése.
Viszont a főellenségek, meg mint pl. a küklopsz, vagy medúza irreálisan nehéz nightmare-ben, és annál vissza kellett vegyek a szintből.

Szóval ez még nem az az AC, ami tökéletes lenne, de jó uton haladnak és az új tartalmak magasra rakják a mércét a többi játék készitői számára.
Csak igy tovább!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...