Assassin's Creed: Odyssey - ezt kapjuk januárban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 9.
  • Letöltés
Ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül az Assassin's Creed: Odyssey-tulajok. Folytatódik a The Legacy of the First Blade, már ha beruháztunk a szezonbérletbe, de ingyenes küldetésekkel is el leszünk látva.

Lehullt a lepel az Assassin's Creed: Odyssey januári tartalmairól. Ami a fizetős oldalt illeti, január 15-én érkezik a The Legacy of the First Blade második epizódja, a tengeri csatákra kihegyezett Hidden Heritage, melyben Achaia blokkádja ellen harcolhatunk. A beugró a 28. szint.

Az ingyenes küldetések sem hiányoznak, hiszen a Lost Tales of Greece keretében megkapjuk a Daughters of Lalaia missziót, amelyben egy nőkből álló csoportot kell kiképeznünk az elnyomóik ellen a hónap első felében. A következő feladat, a Poet's Legacy, amely egy roppant vicces költőre fókuszál Boetiában.

A legfrissebb update-tel élesedik a legújabb küklopszharc: ezúttal az Arges the Bright One névre keresztelt bestiával csaphatunk össze, és győzelem esetén egy durva fegyverrel gazdagodunk, a Hammer of Hephaistosszal. Az 50. szint alatt messziről kerüljük el őt!

Finomodik a játékmenet is, ebben a hónapban már lehetőségünk lesz az ellenfeleink szintjét picit levinni. Eddig a mi szintünkhöz skálázódtak fel az ellenségek.

2.
NemecsekErno
Példa értékű, hogy mennyi extra anyagot zsúfolnak be a játékba. Az egyetlen aminél megérte a Gold kiadást megvásárolni.

Tetszett a kijelentés, hogy a nightmare-módban nem lesz lehetőség autoscale-re, hogy "megtartsák az extrém kihivást" a játékban....
Kb. 5 óra játék után már csak nightmare-ben csináltam és 120 óránál tartok.
Nem azért mert annyira jó vagyok, csak mert a nightmare-ben legalább még van valami kihivás.

Sajnos az AC-re jellemzően itt is, ha kiismeri az ember az ellenség mozgását, a legnehezebb szinten is lenyomhatóak és egy idő után már unalomba fullad az újabb vár bevétele, vagy csaták megnyerése.
Viszont a főellenségek, meg mint pl. a küklopsz, vagy medúza irreálisan nehéz nightmare-ben, és annál vissza kellett vegyek a szintből.

Szóval ez még nem az az AC, ami tökéletes lenne, de jó uton haladnak és az új tartalmak magasra rakják a mércét a többi játék készitői számára.
Csak igy tovább!
1.
Ramirezx
Volt olyan hír, hogy Kratos is benne lesz DLCben. Most akkor azt elvetették végül?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...