Touch Type Tale - gépeléssel a világuralomért

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Touch Type Tale a videojátékok egy meglehetősen ritka műfajában próbál szerencsét; a ránézésre egyszerű kalandjáték-RTS keveréknek tűnő alkotásban ugyanis kattintgatás helyett a gépírás kapja majd a főszerepet.

A legtöbb gépírást oktató játékhoz képest eléggé komoly csavarnak tűnik a valós idejű stratégiai játékok műfajába beágyazni a gépelést, de a német Pumpernickel indie fejlesztőcsapata úgy döntött, hogy kockáztat egyet, és megnézik, vajon sikerrel járnak-e. Nos, a trailer alapján egészen ígéretes próbálkozásról van szó.

A középkori fantasy világban játszódó alkotásban a kalandjátékos elemek egyszerre keverednek az RTS-szabályokkal, így néhol csupán főhősünket irányíthatjuk gépelési képességeink megvillantásával, máskor viszont egy egész birodalmat, ahol kaszárnyákat építhetünk, és katonákat küldhetünk harcba, sőt, az offline hadjárat mellett még multiplayer ütközetekben is részt vehetünk majd.

A Touch Type Tale megjelenési dátumát ugyan még nem ismerjük, de várhatóan még idén elrajtol PC-n, ám előtte, március 14-től kezdve egy zárt bétában is tesztelhetjük a játékot, melyre a készítők Discord-szerverén lehet feliratkozni. Emellett természetesen a Steamen is elérhető lesz az alkotás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...