Anthem - nyolc perc szabad felfedezés

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Videó
Link másolása
A BioWare szerepjátékában nemcsak küldetések teljesítésével múlathatjuk az időt, hanem a játék világának felfedezésével is. Az IGN legújabb videója több mint nyolcpercnyi vadiúj gameplayt tartalmaz.

Az utóbbi napokban leginkább egy adott missziót prezentáltak a felvételek, de az Anthem azoknak is kedvez, akik a kötöttségek nélküli felfedezést részesítik előnyben. Bizony, a játék világa tömve van érdekességekkel és titkokkal, ahová küldetés nem biztos, hogy elvisz. Az IGN videója ezt mutatja be:

A másik mozgókép az Interceptor Javelin képességeit prezentálja. A közelharcra kihegyezett páncél az egyik a négy fő típus közül.

Az Anthem gépigényéért erre fáradj. Két hét múlva jön a VIP-demó, február 22-én pedig a végleges verzió PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

62.
62.
delphijos
#45: "Továbbá a Pókemberről már látni lehetet, hogy sikeres lesz, nem hasonlítanám össze egy Anthem-el ami bukásnak tűnik"

Ez aztán a logikusan összerakott okos érvelés.
61.
61.
Fata Morgana
#60: Nem igazán érdekel ki mit mond vagy nem mondott, a saját véleményem írtam le és ennyi.
60.
60.
krisztian66666
#59: Ha már a Bioware egy Destinyvel és egy Warframe-l nem bírna az már maga lenne a szégyen..... Amúgy senki nem mondta, hogy nem képes maga mögé utasítania....
59.
59.
Fata Morgana
Eleve butaság, ezt a játékot a Destiny-hez hasonlítani mivel az Anthem-ben folyamatos "matchmaking" lesz így nem kell klánokba belépni ahhoz hogy minden, feladatot meg lehessen oldani.
Szerintem bőven van esélye hogy, a sokak által emlegetett Destiny-t és Warframe-et maga mögé utasítsa.
58.
58.
Zarache
#57: Latom ha az olvasas nem megy legalabb frocsogni tudsz.
Mass Effect-et nem a fo Bioware aldozta be hanem az egyik kisebb csapatuk eselyt kapott, hogy eloszor csinaljon sajat jatekot. Ami nem eppen ugy sikerult ahogy kelett volna. Addig a fo csapat mar az alapokat tervezte az Anthemhez.

Ha legalabb annyi faradsagot vennel, hogy a jatek wikipedia oldalat elolvasnad rajonnel, hogy npc-k sot meg story is van. Arrol nem is beszelve, hogy a story alapjainban egyenlore egyedul tobb lehetoseg van mint a Mass Effect es a Dragon Age univerzumban osszesen. Mar csak a Biowaren mulik, hogy aknazza ki. Remelem az ME 1-2 iroja ujra kieli magat es nem lesz klises a story.

Az NPC-k fontosak a jatekban, de mivel a storyhoz tartoznak nem nagyon mutogatjak oket mivel nem akarjak azt leloni ugyan ugy mint a bossokat is nem mutatjak. A jatekrol nagyon sok mindent lehet mar tudni hala a twitter valaszoknak es a streameknek.Nem csak az ugralas es missionozesrol szol a jatek hanem item managment,combo buildek kiepitese,fashion,story szal,fortok,free roam,legendary missionok es a raidek..
Csak az atlag idiota aki frocsogni akar nem szokott utanajarni a dolgoknak mert ugyse kell megindokolnia miert utal valamit. Amikor megnezem itt a frocsogo embereket akik zero utanajaras utan csak a action gameplaybol szurnek le informaciot lazan lekorlatozodik 2-4 emberre akit nem erdekel a jatek es szerinte ev bukasa lesz meg is minden cikk ala beirja ugyan ezt. Ez igy meg egy rohadt nagy paradoxon mert ha nem erdekli a game nem jarna rofogni minden cikk ala. Bezzeg ha Sony exkluziv vagy single player lenne mar piedesztara lenne emelve az egesz game.

En se tudom, hogy mennyire lesz sikeres a game mivel az csak a Bioware supportjan mulik, de a kezdeshez jo alapjai vannak a jateknak es a Shaper Relicek/Stormok miatt potencial is van boven benne.
57.
57.
Dízel
Remélem hatalmas bukás lesz, egyrészt a mass effekt amiatt történő beáldozása miatt, de nem is ez a fő ok, hanem hogy egy parasztvakítás az egész game, mész lősz repülsz, nagyon király tényleg. és, tovább? hm? npc-k? story? Vagy ez csak egy sima hack and slash? mert akkor a 12 évesek tényleg jól fognak szórakozni rajta. ez egy nagy szar.
56.
56.
colors
Pedig engem érdekel, elő nem rendelem, de első nap már játszok vele! :D Sőt a BFV is tetszik, igaz nem napi szinten játszom, de 2-3 naponta előkerül pár órára! :D
55.
55.
frankdelgado
Azért kicsit aggódom, h itt néhány iq harci gép agyrákot kap, ha bárki megveszi ezt a cuccot.
54.
54.
Ooorky
#53: Jé, kitiltották a dedósprofilokat, visszajött maxigyurka. Mekkora meglepetés. Nem.
52.
52.
zoli12i
#50: Viszont már kidobtak ezernyi game play videót.....Istenem
51.
51.
Batman
#45: A Pókemberről csak a Sony exkluzív matrica árulkodott, semmi más.
45.
45.
krisztian66666
#43: Mindenkinek joga van a véleményét kimondania! Azért van ez a cikk, hogy ezt tegyük.....
Különben is ha valaki fikázni akarja az EA-t vagy a játékait akkor mi van? A sok szar félkész játékaik, a pénzéhségük, a sok sjw szarságuk és az a sok fölösleges lootbox.... most komolyan ezeket akarod védeni? Meg komolyan azzal jössz, hogy az Ubisoft sokkal szarabb játékokat csinál.
Most komolyan csak képzeld csak el: - Igen, igen a játék nem lett jó, félkész lett de az UBISOFT játékai sokkal rosszabbak!
Nem hiszem, hogy azokat megnyugtatja majd akik megvették a játékait.....
Én imádtam a Biowaret és sok játékukkal játszottam..... De meg mondom őszintén nekem a Dragon Age: Inquisition és a Mass Effect: Andromeda hatalmas nagy csalódás volt! Ez a játék pedig eddig NAGY bukásnak tűnik!
A játékról akkor bővebben:
A harc rendszer unalmasnak tűnik, ez a sok ugrálás meg agyatlan lövöldözés..... A történetről eddig nem sok mindent tudunk, a loot rendszer nekem túl mmo-s, (valamiért rögtön a Destiny (főleg a ládánál) és a Borderlands jutott eszembe) a grafika szépnek tűnik elsőre. A repülésre kíváncsi vagyok, mert így csak símán átrepülhetsz mindent..... Eddig a játék egy Destiny + Warframe MMO-nak tűnik.

Továbbá a Pókemberről már látni lehetet, hogy sikeres lesz, nem hasonlítanám össze egy Anthem-el ami bukásnak tűnik........ (azért mélyen a szívemben könyörgök, hogy tévedjek és LEGYEN LEGYEN LEGYEN jó a játék)

Szóval gyerekek, mindenki chill és engendjétek meg, hogy mindenki kimondja a véleményét. Útálom, amikor az emberek beszólogatnak azért mert valaki véleményt mert alkotni....
44.
44.
colors
Mindenkinek szíve joga, hogy megveszi-e vagy sem. Úgy csináltok, mintha a ti pénztárcátokból venné ki az a pénzt, aki megveszi. Én is tudok sok szutykot, amit nem vennék meg vagy nem játszanék vele, mégsem híresztelem, mert annyit sem ér.
43.
43.
Batman
#39: Elég csak befogni a lepénylesõt. Nem kell mindenrõl véleményt alkotni.
42.
42.
colors
Mióta feltűnt ez a játék, csak rossz kommenteket olvasok róla. Nem értem ennek mi az oka. Én várom a Destiny 2 és a Warframe után. :)
40.
40.
KőbányaKispest
Nekem tetszik. Szép, high-tech, kasztok. Szabad tgerület, látszik nagy büdzséből készült. Annyira szar nem lehet.
39.
39.
Ooorky
#37: Szóval minden szutykot vegyünk meg és játszunk vele 3-4 órát?
38.
38.
Gumiember
#15: Ámen! Mindenki mekkora gamer guru lett az utóbbi években! Meg hogy innen onnan nyúlnak! Na és? Ha jó lesz leszarom honnan nyúlnak! Én adok neki esélyt!
37.
37.
Batman
Destiny másolatos hülyeséget hagyjuk már picit. Való igaz, de ez miatt nem lesz tré a játék. A Destiny meg egy Warframe másolat például, ez senkit nem zavar? Mindig csak akkor ítéljetek meg egy játékot, ha legalább 3-4 órát játszottatok vele. Ameddig csak videókat pakolnak addig szóra sem érdemes az egész. A Pókember játékról a videók alapján azt gondoltam, hogy egy újabb szar szuperhősös játékkal van dolgunk, aztán nem lett igazam. Bármit csinál az EA Games az nektek szar, meg lehúzás. Unalmas már ezeket olvasni, az Ubisoft például sokkal szarabb játékokat csinál.

36.
36.
Aanash
#34: Egyetértek.
Plusz számomra valahogy nincs mélysége vagy hogy is írjam ezt.
Inkább lenne letisztultabb, kevesebb látvány elemmel.
De még mindig tartom hogy ne legyen igazunk.
35.
35.
Derivel
#34: Na, végre egy valós vélemény, ami leírja, hogy mi nem tetszik neki. Ezt elfogadom.
Én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz átlátható a terep, ha mindenki Storm-mal dobja az áldásokat.
A Storm a képességekre koncentrál, az Interceptor pedig a közelharcra. Ebben a két videóban csak ezt a két karaktert láttuk. A másik kettő (Ranger, Colossus) lőfegyverekkel támad (nem is tudom, hogy egyáltalán van-e olyan képességük, ami nem lőfegyver).

#31: Ki kell, hogy javítsalak, ha a "legutóbb" alapján a Mass Effect Andromédára gondoltál. Ezt az Anthem-et a fő Bioware csinálja, azok, akik a Mass Effect Trilógiát is. Az Andromeda volt az, amit a másik csapat csinált.
34.
34.
pszihoapu
#13: azt nem tudom megmondani miert bukik, vagy miert nem. azt le tudom irni nekem miert nem jon be:
egyertelmuen destiny masolat-grindfest, csak nagyobb mozgasterrel, szabadabb mozgassal a repules miatt.
ez a jatekmenet.
a tobbi negativum nalam az eddig latott harcokbol jon.
a fegyvereket alig hasznaljak, de ha hasznaljak is minimalisat sebeznek-szinte minden killt abilityvel vagy meleevel oldanak meg, fejenzek be. mikozben minden a szuper fegyver technologiakrol szol a jatekban - el tudod kepzelni barmilyen jovoben i harcban hogy a kozelharc uberelni tudja a lofegyvereket? kulonoskeppen fejlettebb technikai kornyezetben?
a masik, hogy amikor igazan nagy a banzai (tobb jatekos - tobb ellenfel) lof@szt sem latok az effektektol. ez egy lovoldozos jatekban baromi idegesito, mar a videokon is, kepzelem milyen lehet ropkodve jatszva, amikor mar azt sem tudod merre van a lefele meg a felfele nemhogy ki az ellenseg, ki a barat, hol a celpontod stb.
szamomra tuti felejtos, pedig az elejen nagyon tetszett - de mostmar minel tobbet latok annal inkabb taszit.
33.
33.
Aanash
#21: Ezekben igazad van.
Csak valahogy olyan semmilyennek tűnik az egész.
De adja az ég hogy nagyon jól sikerüljön.
31.
31.
zoli12i
Én bukásnak a jelenlegi EA tendencia miatt érzem a játékot. Mostani játékaik alapján egy félkész, gyenge szorijú játékot várok kevés tartalommal, ami pedig egy rpg-hez nagyon kelleni fog. Kb. első hét után 50%-os akcióba lesz. (nem is vágom ezeket az előrendelem dumákat)
Ráadásul az a kamu “bioware” készíti, akiről tudjuk mit műveltek legutóbb.
Másrészt maguk mondták el, hogy olyanra akarják csinálni a stílust, mint a Destiny. Destiny ami bukás lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...