A jövő héten új pályával bővül a Ring of Elysium

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Letöltés
Napokon belül elstartol a Tencent battle royale-címének második szezonja, amely a régóta várt Europa térképpel bővíti a felhozatalt. Kevésbé havas, mediterrán stílusú pályával gazdagodunk, ahol még egy működő vulkánt is találunk.

Ha már túl unalmasnak találod a Ring of Elysium havas térképét, vagy egy kis változatosságra vágysz, akkor örülni fogsz az Europa pályának, amely az ázsiai verzió egyik eredeti helyszíne volt, de eddig hiányzott a nyugati változatból. A map a január 16-án induló Season Two keretében élesedik egy nagyobb frissítéssel.

Egyébként egy mediterrán stílusú pályáról van szó, ahol még egy aktív vulkán is található. Még a víz alatt is közlekedhetünk egy tengeralattjárót irányítva, a fő cél az, hogy elérjük a kimentésre érkező helikoptert. Persze a veszélyzóna folyamatosan vándorol, mérgező vulkáni hamuval borítva be a terepet.

Kapunk három új játszható karaktert, BMX-kerékpárt, kilőhető csáklyát és visszatér a siklóernyő is. Ami a friss fegyvereket illeti, a lelőhelyeken már feltűnhet az MG4 és a PKM is.

Hamarosan mi is megosztjuk a tapasztalatainkat a remek és ingyenes battle royale-anyagról.

20.
grindcore
Osszesen harmat nyertem elozo palyan ugy 20-bol, de aztan mar mindenki megvarta akar a sajat halalat kockaztatva hogy a helikopterhez menjek es azt ugy utalom, ezert inkabb toroltem :-) de teny, hogy jol is nez ki a jatek, aki szereti a stilust, sztem ingyen boven jo!
19.
Nyarlako
#17: Úgysem fogod megállni hogy a jövöben is rámugorj majd ha olyat írok ami nem tetszik, de úgy döntöttem mostantól minden ilyet egyszerüen ignorálni fogok hogy ne legyen minden szétoffolva.
Szabadidöd meg ezek szerint van ha ennyire ráérsz engem sértegetni.
18.
pjoco
Nem tudom ki ez akivel vitáztok és pont telibeszarom csak a hírhez akarok kommentelni nem pedig az ő nyomorult kommentjeit olvasni.
Szerintem FreetoPlay címhez képest nagyon jó ez a játék. PUBG melett csak ezt tudott ingyenesen megmaradni sok cím között. Nagyokat direkt nem emelem ki.
Néha felszoktam lépni rá pár kört lenyomni.
17.
godach
#16: Háhh, majd komolyan azt hiszed, hogy a szabadidőm arra fogom szánni, hogy a te kommentjeid keresgessem, és másolgassam? :D De most komolyan?
No meg ez a szavahihetőség is. Egyszerűen, nem értem hogy ha még engem nem is veszel komolyan, hogy nem gondolkozol el rajta, hogy mindenki betalált?
no de mindegy is, én részemről ezzel a kommenttel le is zártam a témát.
Nemrég szabadultam meg egy hozzád hasonló egocentrikus egyéntől, nincs szükségem még egyre.
16.
Nyarlako
#15: Nem, nem érzem és még mindig azt látom hogy olyan dolgokat akarsz kényszeresen bizonyítani amik nem léteznek.
Kértem hogy idézz tölem pár "hergelö" kommentet hogy igazold amit mondasz, azt se tetted meg.
15.
godach
#14: Átvitt értelemben értettem azt, hogy ökölbe van szorulva a kezem és a WoW-os példát is, de úgy látom egyik sem ment át, pedig a "képességeidet tekintve", azt hittem nem fogok bonyolultan fogalmazni, de legközelebb megpróbálom egyszerűbben.
Azt, hogy valaki (csak egy játékon és játékoldalon) meg felhergeli magát a stílusodon, vagy ahogy képes vagy órákig bizonygatni az igazad, olykor több tíz komment/hír alatt, szerintem érdemben nagyon hasonló szóval itt sem értem a meglepődést. Sőt, remélem érzed a kínos hasonlóságot.
14.
Nyarlako
#12: Kérdés: Mi annyira hergelö és sértö hogy ökölbe szorul a kezed, idéznél olyan kommentet tölem? Köszi.
Egyszerü videójátékokról van szó ráadásul.
13.
Batman
#9: De mitől szorult ökölbe a kezed lol? Nem is írt semmi hergelőt :D
12.
godach
#11: Azt hiszem megpróbáltuk...
11.
Nyarlako
#9: Nekem nem úgy tűnik hogy valaha is állítottam volna olyat hogy aki nem szereti azt amit én az ellenség lenne. A wow meg egy olyan dolog amikre évekig ráfüggtem és nem vagyok ra büszke, de a borzalmasan ganaj 2. kiegészítő tönkretette nálam.
A világról alkotott véleményemről se rémlik hogy írtam volna, ahogyan azt hiszem minden esetben kerülöm a személyeskedést és mások letámadását.
Nekem inkább úgy tűnik páran amint nem tetszik nekik egy véleményem máris felhergelik magukat és addig szugerálják benne azt ami nincs is ott hogy maguk is elhiszik. Érdekes ugyanezek a nyíltan trollkodásnak szánt, uszító kommentekre semmit nem reagálnak, vagy éppen ők maguk írják őket.
Amúgy meg nem veszem a szivemre egyáltalán, minden internetes cirkusz úgyis csak vihar egy pohár vízben.
10.
godach
#6: Szerintem, egyáltalán nem. 7 vagy nyolc kihívás, annyi időbe telik, mint pl egy CoD kampányt végigtolni. Nekem, visszajelzés a belefektetett órák száma után, mint ahogyan a TT féle TWD epizódokat is külön veszem. A lista, még így is fedi a valóságot, hisz pl egy RE3 végigjátszást meg egyszer jegyzek, holott tizenvalahányszor végigvittem, mint ahogy pl a több mint 1000 órás kampányom pedig nincs benne a listába a 7 Days To Die-ról. Szóval, magam részéről úgy gondolom, hogy nem túlzó. :D (DLC-k is külön számozást kapnak) persze nem egy skin vásárlásáról beszélek :)
9.
godach
#8: Nos Nyarlako. Én egyszer, most fogom venni a fáradtságot, hogy értelmesen leírjak neked valamit. A közutálatot, minden tekintetben kiérdemelted és ellenben a világról alkotott véleményeddel, hogy aki nem ért veled egyet az ellenség, elmondom miért.
Azt hiszem, bátran mondhatom a többiek nevében is, hogy egyáltalán nem azzal van a gond, hogy neked ellenkező véleményed van a dolgokról. A minap írtam, a stílus maga az ember.
Ahogyan mondod, az viszont sokszor felháborító. Van nekem itt olyan haverom, aki hasonló beállítottságú mint te, sőt van olyan is, immár személyesen, akivel még a gamestaron ki akartuk nyírni egymást pár éve. Viszont, megtanultuk menet közben, mi a tolerancia és hogy a mondanivalónknak van egy bizonyos módja, hogy úgy elmondjuk, hogy azzal ne bántsunk meg másokat.
Márpedig, te erre nem figyelsz és az embereknél ez csapja ki a biztosítékot, ami teljesen érthető. Nem egyszer fordult elő, hogy egy általad teljesen érdektelen ip-hez vagy stílushoz, nem csak hogy odaírtad a nemtetszésed, de még egy kaptafa alá vetted azok rajongóit is. Nekem nem tetszik a WoW alapból semmi nem tetszik benne, de évenként ránézek egy hírre, elismerően bólintok mennyit foglalkoznak még mindig vele, és megyek is tovább. Mégis, ki lennék én hogy megmondjam, ki szeretheti meg ki nem?
Értelmes embernek tűnsz, sokszor olvasni tőled olyat, amire még énis ráncolom a szemöldököm (mert nem tudtam róla) és bár elismerően bólintok, mert szeretem az okos embereket és szeretek tőlük tanulni, a következő mondatodnál már ökölben a kezem, ismétlem... a stílus miatt.
Szóval, ez a gond, nem az hogy te nem szereted amit más.
8.
Nyarlako
#3: Nos elötte is dícsértem dolgokat, legfeljebb nem láttad vagy nem volt olyan hír amiröl pozitív véleményem volt.
Amúgy nem értem a közútálatot mert szerintem senkit személyesen nem sértettem megy, eltérö véleményért meg azonnal lincselni elég középkori.
7.
Nyarlako
#2: Hagyd, élvezze csak. Arra vár hogy majd kiakadok és elkezdek hisztizni.
6.
Chrysh
#3: Azért azt figyelem, hogy minden heti kihívást +1 játékként könyvelsz el, Nem túlzó ez? Úgy értem mégsem egy teljesen új játékról van szó.
3.
godach
#2: Én először a kommentet olvastam el és kajak elhittem hogy ő az, mondjuk csodálkoztam, hogy két napig tartott a csoda (hisz mióta mondogatják neki, hogy nincs pozitív gondolata, azóta már minden cikk alatt dicsérget dolgokat).

Cikkhez, én rettentően várom már ezt a pályát. Az első évadra befizettem, támogatás céljából, de simán megveszem a másodikat is a plusz tartalmak miatt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...