A jövő héten új pályával bővül a Ring of Elysium

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Letöltés
Link másolása
Napokon belül elstartol a Tencent battle royale-címének második szezonja, amely a régóta várt Europa térképpel bővíti a felhozatalt. Kevésbé havas, mediterrán stílusú pályával gazdagodunk, ahol még egy működő vulkánt is találunk.

Ha már túl unalmasnak találod a Ring of Elysium havas térképét, vagy egy kis változatosságra vágysz, akkor örülni fogsz az Europa pályának, amely az ázsiai verzió egyik eredeti helyszíne volt, de eddig hiányzott a nyugati változatból. A map a január 16-án induló Season Two keretében élesedik egy nagyobb frissítéssel.

Egyébként egy mediterrán stílusú pályáról van szó, ahol még egy aktív vulkán is található. Még a víz alatt is közlekedhetünk egy tengeralattjárót irányítva, a fő cél az, hogy elérjük a kimentésre érkező helikoptert. Persze a veszélyzóna folyamatosan vándorol, mérgező vulkáni hamuval borítva be a terepet.

Kapunk három új játszható karaktert, BMX-kerékpárt, kilőhető csáklyát és visszatér a siklóernyő is. Ami a friss fegyvereket illeti, a lelőhelyeken már feltűnhet az MG4 és a PKM is.

Hamarosan mi is megosztjuk a tapasztalatainkat a remek és ingyenes battle royale-anyagról.

20.
20.
Osszesen harmat nyertem elozo palyan ugy 20-bol, de aztan mar mindenki megvarta akar a sajat halalat kockaztatva hogy a helikopterhez menjek es azt ugy utalom, ezert inkabb toroltem :-) de teny, hogy jol is nez ki a jatek, aki szereti a stilust, sztem ingyen boven jo!
18.
18.
pjoco
Nem tudom ki ez akivel vitáztok és pont telibeszarom csak a hírhez akarok kommentelni nem pedig az ő nyomorult kommentjeit olvasni.
Szerintem FreetoPlay címhez képest nagyon jó ez a játék. PUBG melett csak ezt tudott ingyenesen megmaradni sok cím között. Nagyokat direkt nem emelem ki.
Néha felszoktam lépni rá pár kört lenyomni.
13.
13.
Batman
#9: De mitől szorult ökölbe a kezed lol? Nem is írt semmi hergelőt :D
10.
10.
godach
#6: Szerintem, egyáltalán nem. 7 vagy nyolc kihívás, annyi időbe telik, mint pl egy CoD kampányt végigtolni. Nekem, visszajelzés a belefektetett órák száma után, mint ahogyan a TT féle TWD epizódokat is külön veszem. A lista, még így is fedi a valóságot, hisz pl egy RE3 végigjátszást meg egyszer jegyzek, holott tizenvalahányszor végigvittem, mint ahogy pl a több mint 1000 órás kampányom pedig nincs benne a listába a 7 Days To Die-ról. Szóval, magam részéről úgy gondolom, hogy nem túlzó. :D (DLC-k is külön számozást kapnak) persze nem egy skin vásárlásáról beszélek :)
6.
6.
Chrysh
#3: Azért azt figyelem, hogy minden heti kihívást +1 játékként könyvelsz el, Nem túlzó ez? Úgy értem mégsem egy teljesen új játékról van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...