Készülget a Jackass: The Game

  • Írta: skiz0
  • 2006. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Red Entertainment a mai nap során lerántotta a leplet a már nagyban készülő, 2007. első negyedévében megjelenő új játékukról, a Jackass: The Game-ről.
A Red Entertainment a mai nap során lerántott a leplet a már nagyban készülő, 2007. első negyedévében megjelenő új játékukról, a Jackass: The Game-ről.

Johnny Knoxville és hírhedt vadbarom bandája hamarosan a PC-k és a konzolok képernyőit is megrohamozzák. A gamma jövő év elején, előreláthatólag 2007. március 14-én fog az amerikai boltok polcaira kerülni. A budget kategóriás játék mind PC-re, PS2-re, és PSP-re fog megjelenni. Bár a baromkodós program még kiadóra nem lelt, ám a Red Entertainment-es fiúk már jó ideje szorgalmasan hegesztik kis boszorkánykonyhájukban.

A komoly játék során a belebújhatunk a mindent bevállaló Steve-O, esetleg a törpenövésű Wee Man, vagy akár Johnny Knoxville bőrébe. No és persze feltűnik majd a jellegzetes zenéjére profin táncoló Party Boy is.

Tehát lesz itt minden, ami csak a Jackass sorozatokra, filmekre volt jellemző. Csak hogy néhányat említsek: kuka- illetve bevásárlókocsi racing, monocyclezés az építkezésen, gördeszka a leejtőn...tehát minden, ami csak őrült dolog. A game mellesleg rendelkezik majd Story mode-dal is, melyben unlockolhatunk bonus cuccokat, videókat, melyeket majd az Extras menüpontban tekinthetünk meg.

Néhány screenshotot megnézhettek a PSP-verzióból:

Ugrás a galériához


7.
7.
Dyer
AAAAA nem tudtam mitol nem teljes az eletem, most mar tudom, EZ kell nekem!!!!!!! XD
6.
6.
skiz0
valószínűleg ütni fog ez a fájdalmasan sok hülyeség játék formájában is :)
5.
5.
Halfer
ez nagyon nagy lesz. a kedvenc idiótáink trükkjeit átéljük virtuálisan is a bőrükbe bújva. padlónfekvés garantált :D
4.
4.
america
szerintem ott van majd megnézzük.ha jo jo ha nem nem.

3.
3.
skiz0
én kíváncsi vagyok rá..főleg hogy megveszek értük, legjobbak :D

nahmeg a Dirty Sanchez is jó ;D
2.
2.
Pukhi-zik
Wazeg minden huleségböl csinálnak játékot.Má nem lepne meg ha lenne egy székre leülö meg felálló szimulátor csoda graffal.Annyira nekem nem jött be az jekessz,nekem már tul extrémzálódott,ahogy eza legtöbb agyatlan amerikai müsorra jellemző.Tut nem játszok ezzela vacakkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...