Traileren a Spider-Man: Far From Home

  • Írta: szlav
  • 2019. január 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott a Pókember: Idegenben előzetese! Ha azt hittétek, hogy a hálós hónaljú ruha és Mysterio üvegburája a múlté, akkor kapaszkodjatok meg! Nagyon messze van az a július!

Két és fél percig pörög a Spider-Man: Far From Home, az előzetes pedig garantáltan megmosolyogtatja majd a hálószövő öreg rajongóit. Mi már akkor letettük a kalapunkat, amikor megláttuk Pókember "siklóernyős", vagy noir-ruháját, de a trailer utána is csak úgy dobálta felénk az old-school képregények kikacsintásait. A Ramones-féle ikonikus dal feldolgozása pedig csak feltette az i-re a pontot.

Peter és barátai tehát Európába utaznak, de ne számítsunk egyszerű road movie-ra. Ahol Pókfej jár, ott ugyanis előbb vagy utóbb felüti a fejét a balhé is. És most őszintén: ki kavarhat nagyobb balhét, mint Jake Gyllenhaal Mysterio üvegburája alatt?

A Pókember: Idegenben július 5-én kerül a mozikba.

42.
42.
krisztian66666
#22: VISSZATÉRVE!!!!!!!!! NEM MEGMONDTAM

SPOILER SPOILER

HOGY MEG FOG HALNI???????????????
41.
41.
krisztian66666
#39: Eh, inkább most Jade Empire...... Te meg addig néz egy kicsit a teen titans go-t fiam.... az való a te szintednek.....
40.
40.
Yanez
#35: A kritikák és az emberek véleményének összértéke azt mutatja, hogy a film nem kaka. Nem tudom honnan a kolbászból tekerted ki, hogy kaka. Ha szerinted az, akkor nincs vita, de ne akarj már a saját véleményedből statisztikát csinálni! Legalább azt vedd észre, mennyire vagy egyedül a véleményeddel...
39.
39.
Batman
#38: Látom még mindig nem esett le miről is van szól, nyomj egy kis Mass Effektett papa hátha lenyugszol.
38.
38.
krisztian66666
#35: Pontosan álszentség. Fikázól egy olyan filmet ami még ki se jött, azelött meg képes vagy kussoltatni embereket mert kimerik mondani a véleményüket egy játékról... Te Hipocrita. Amúgy azt is megjegyezném, hogy csak TE állítód, hogy a film kaka. Szerintem a film TÖK JÓ lett és már várom a második részt! Amúgy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni....
37.
37.
delphijos
#30: De ez - már megbocsáss - még mindíg nem stimmel. Nem tetszett, vagy "senki nem kíváncsi erre". Amúgy meg ha kamu, légbőlkapott statisztikával jössz, akkor legalább írj 87%-ot, a 90 túl kerek. Amúgy meg 7.5-ön áll IMDB-n, ( 92% Rotten, 73 Meta ) az baromira nem rossz, köszönő viszonyban sincs a "statisztikáddal". Vagy megint az van hogy NEKED nem tetszett, és fabrikáltál egy jó magas számot hogy mindenki utálja. Pedig nem. Amúgy a kifogásaid is roppant szilárdak:

1. May néni miért nem egy 70 éves nagymama
2. Hogy lehet ázsiai az osztálytárs ? Skandallum.
3. A srác KÖZÉPISKOLÁBA jár. Menni idősnek kéne kinéznie ?????

Amúgy meg én örülök , mert pont hogy a többi filmben van úgy beállítva hogy a suliban Peter egy utolsó lúzer.
35.
35.
Batman
#34: Ez nem álszentség. Egyik oldalon fikáznak egy játékot ami ki sem jött én meg a másik oldalon fikázok egy olyan franchise-t ami valóban kaka és már három filmben is láttam. Ez azért különbség. Játékfronton meg amivel nem játszottam legalább 3-4 órát, arról nem is alkotok véleményt sehol.
34.
34.
krisztian66666
#33: Nem, csak nem szeretem álszent embereket....
33.
33.
Batman
#31: Látom nagyon szúrja a szemedet az Anthem, ha mindig ezzel példálózol
31.
31.
krisztian66666
#30: Attól függetlenül megnézted a filmet.... Ráadásul én nem mondanám, hogy az emberek 90% szájhúzva jött ki a filmről! Egyáltalán nem! Sok jót hallottam vissza a filmről! De most akkor még egszer utoljára idéznék egy személytől(kicsit persze átalakítva):
Batman
Bármit csinálnak a Pókember filmel az neked szar, meg lehúzás. Unalmas már ezeket olvasni, a The Asylum például sokkal szarabb filmeket csinál.
30.
30.
Batman
#29: Engem is behúztak a moziba, mégsem tetszett. Na most akkor mi van? 90% szájhúzva jön ki a moziból.
29.
29.
delphijos
#26: Baszki, saját magadat lövöd tökön ezzel a kommenttel.

"Arra mennek rá, hogy minnél szélesebb réteget be tudjanak húzni a moziba, semmi másról nem szól."

és

“Senki nem kíváncsi erre, max a tizenéves korosztálynak tetszik.”


Most akkor melyik ????
27.
27.
manderel
#26: De hát pont azzal húznak be szélesebb rétegeket a moziba, hogy minél szélesebb körű igényeket elégítenek ki. Ez szemmel láthatóan be is jön nekik, az hogy a te igényeid pont nem esnek bele ebbe a körbe, az már egy teljesen más kérdés.
26.
26.
Batman
#25: Hálivúdban mindenki átlátja az igényeket, de szarnak rá. Már 15-20 éve nem erről szól a filmkészítés. Arra mennek rá, hogy minnél szélesebb réteget be tudjanak húzni a moziba, semmi másról nem szól. Aki azt hiszi, hogy bármit tesznek azért, hogy a rajongóknak tetsszen, az el van tévedve.
25.
25.
delphijos
#19: “Senki nem kíváncsi erre, max a tizenéves korosztálynak tetszik.”

Én nem is értem mit szarakodsz itt velünk a posványban. Neked hálivúdban a helyed stúdió fejesként, végre valaki átlátja az igényeket, és tudja mi kell a népnek. Oh, wait....
23.
23.
Batman
#22: :D Az más volt. Az Anthem egy dolog, itt azért ismerjük a franchiset, itt a hazatérés alapján lesznek dolgok amik nem változnak.
22.
22.
krisztian66666
#19: Ahogy egy "----" ember mondta egyszer:
Batman
Elég csak befogni a lepénylesõt. Nem kell mindenrõl véleményt alkotni.

Amúgy a filmet nagyon várom! Szerintem az első nagyon jó lett, így számomra a második alapból nézős lesz!~ Bár kíváncsi vagyok, hogy mi is történhetett az Endgame-ben Tonyval...... Eléggé biztosnak tűnik, hogy meghalt, vagy visszavonult..... Fury nem környékezné másképp.... MINDEGY! A FILMET VÁRJUK!!! ENNYIII!!

21.
21.
Batman
#20: Nagyon szívesen és ha kell még akkor segítek.
20.
20.
Yanez
#18: Köszönöm a részletes leírást, hogy mi is az a remek rendezés! Látom neked nem csak fingod, de hányásod is van róla.
19.
19.
Batman
Válasszanak már egy normális színészt Pókembernek, ne egy 14 évesnek kinéző szarost. Ez a Holland ha 40 éves lesz, akkor is csak 18-nak fog kinézni. Én már a kezdetektől mondtam, hogy ez a Pókember egy trágya. May néni egy dögös csaj? Mi van? Meg ki ez az ázsiai haverja Peternek? Már a nevére sem emlékszem, indiai flash thompson és egy néger MJ pótlék? Van itt minden. Tony Stark ad a segge alá mindent. Hát ne haragudjatok, lehet szidni a Raimis Pókembert, sőt még a Garfieldos borzalmat is, de jelenleg ez a mostani projekt nagyon kisiklott. Senki nem kíváncsi erre, max a tizenéves korosztálynak tetszik. De ahogy látom, két évvel az előző résszel megjelentek az elégedetlenkedők akiknek az előző rész sem tetszett.. Hajjaj pedig emlékszem, hogy oda volt mindenki érte.
18.
18.
Batman
#12: Remek rendezés? Hát fingid nincs róla mi az.
17.
17.
Hát érdekes. Én nem vagyok sem egy pókember fan, sem hater. Nagy bajom nem volt a filmmel, de ez inkább úgy tűnik most nekem, hogy mielőtt végleg szétpukkanna a szuperhős lufi, még csinálnak egy ilyen young adult amerikaipite vígjáték lófaszt, de már ebbe is szuperhős kell.

De most tényleg: nem mintha ne lehetne megnézni ezeket a filmeket és egy kettő jót vigyorogni rajtuk, közben meg leköti a figyelmedet az akció... Ha pont úgy jön ki, be is ülök rájuk szívesen a moziba... De attól még nekem úgy tűnik, hogy ez a pókember film és ez az egész spidey vonal egy kalap szart sem ér. De ennél tényleg minden komolyabb még a Marvel-en belül is. És ezt úgy mondom, hogy fiatalon én vettem a (csodálatos) pókember képregényeket és tetszettek. És nem volt ilyen hígfos az egész, mint ez.
16.
16.
Yanez
#15: Az egyszerű tálalást nem az időkorlátra értettem. Inkább a stílusra. A Végtelen Háború sztoriját pl úgy sikerült a közönség elé rakni, hogy minden egyes másodpercre feszültig érdekes volt. Viszont ne érts félre, a Hazatérés mindenképp jó film, csak számomra nem az a vasziszdasz. Az előző két pókinál szintén jobb, de Garfield számomra picit hitelesebben alakította spideyt. Egy nyúlfaroknyival. :)
15.
15.
hedzsooo
#12: " Nem egy emlékezetes mű. A története túl egyszerűen volt tálalva, ergo nem fogott meg. A színészek jók, a rendezés remek, de valami hiányzott belőle..."

Kemény érvek ezek. :-)

Majd azért azt is áruld akkor már el kérlek, hogy pl. melyik történet volt kevésbé túl egyszerűen tálalva 1 durván 2 órás mozifilmben. Pláne 1 olyan filmben, ami 1 képregény szuperhős úgymond bevezető része lenne
14.
14.
manderel
Az előző nagyon tetszett, a Keselyű karaktere az egyik legjobb Marvel gonosz lett. Michael Keaton remek játékával, átérezhető és érthető motivációkkal.
Ez az Elements eddig nagyon üresnek hat ezután, bár bevallom nem ismerem a karaktereit behatóbban. Remélem hogy itt is lesz egy markáns főgonosz.
Mysterionak örülök, Gyllenhaal biztosan jó lesz a szerepben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...