Készül a Dragon Ball Z akció-RPG is

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bandai Namco nem hagyja parlagon a jól bejáratott frencsájzt: a Dragon Ball Z-rajongók egy akció-szerepjátéknak is örülhetnek valamikor a jövőben. A fejlesztés idén veszi kezdetét, szóval még részletekkel sem szolgálhatunk.

Nem csupán a mobilos Super Dragon Ball Heroes: World Mission nyugati verzióját jelentette be a minap a Bandai Namco, hanem egy Dragon Ball Z akció-RPG-t is. A játék létezésén kívül túl sok részlet még nem ismert, annyi biztos, hogy a fejlesztése idén indul és a 11-es univerzum egy hőse is benne lesz. Talán Jirenre utalt a kiadó?

Az első konkrétumok a Dragon Ball FighterZ World Tour döntőjében várhatóak még ebben a hónapban. Jiren egyébként a Pride Troopers tagja, úgy néz ki, mint egy szteroidokon felnőtt szürke idegen, és a legtöbb helyzetben eléggé sztoikus arc. Csendes, ugyanakkor minden részletre odafigyel. Szakít rá időt, hogy tanulmányozza a környezetét, hogy jobban felkészülhessen a fenyegetésekre.

2.
2.
ssemtexx
#1: így van, inkább megcsinálták a hack n slash DBZ Fighterz-t hol ott az open world sokkal érdekesebb volt
1.
1.
JohnSpartan
Annyi eszük nincs hogy a Tenkaichi 3-at felújítsák... kezd unalmas lenni hogy minden évben kiszúrják a szemünket 1 xenovers-el vagy egy hasonló remek darabbal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...