Film készül a Monopolyból

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 18.
  • Cooltúra
Link másolása
És természetesen már most lehet tudni, hogy Kevin Hart lesz az egyik főszereplő. Ugyan még meglehetősen kevés infót kaptunk a filmről, de az biztosnak tűnik, hogy a Lionsgate komolyan veszi a projektet.

A Jumanji után újabb társasjáték kap filmadaptációt a többek közt Az éhezők viadala mögött is álló Lionsgate stúdiótól. A Monopoly-film elvileg már évek óta készülőben van, ám a mai napon kiderült róla néhány újabb részlet és számos érdekesség is.

Egy korábban napvilágot látott szkript alapján a történet szerint - azt nem tudni, hogy még mindig ezt tekintik-e aktuálisnak - egy fiatal anyuka és kisfia visszarepülnek az időben azzal a céllal, hogy keresztbe tegyenek egy mindenre elszánt korrupt üzletember ténykedésének.

Régebben még Andrew Niccol neve merült fel a forgatókönyv írójaként, aki egyébként a Truman show után megkapta a legjobb eredeti forgatókönyvért járó Oscar-díjat, viszont nem egyértelmű, hogy még mindig részese-e a projektnek.

Ami viszont 100 százalékosan biztos, hogy Kevin Hart komolyabb szerepet fog kapni a filmben. Az utóbbi években számtalan vígjátékban felbukkant színész legújabb dobása egyébként a 2018-ban megjelent Jumanji még idén elrajtoló folytatása lesz, melyben a Dwayne Johnson, Karen Gillian és Jack Black alkotta szereplőgárdához csatlakozik Danny DeVito és Danny Glover is.

Akik pedig azon tanakodnak, hogy miért kellene filmet készíteni a Monopolyból, jobban járnak, ha felkötik a gatyájukat, ugyanis a jövőben a Tetris mellett a Catan telepesei is saját filmadaptációt fog kapni.

23.
23.
Yanez
#22: Nem rossz, csak ez a Piedone stílus keverve a scifivel, olyan mintha disznófejet raknék a vegetáriánus salátába. :)
22.
22.
Nothing
#17: Ehhez mit szólsz: Big Rigs - The Movie.
"Piedone beájulna - avagy You're Winner!"

Egy tökös texasi kamionsofőrt, Hector "Pancho" DeAndrade-t (Chris Hemsworth, aki 30 kilót szed fel és sörhasat növeszt a szerepért) kihívja versenyezni a helyi tahóvár királya, Earl Kozak (Val Kilmer, aki kb. ugyanennyit ad le, hogy beférjen a fülkébe). A futamra egy elhagyatott kisvárost szemelnek ki, azonban nem tudják, hogy az egy titkos CIA kísérlet helyszíne (az ügynökség a mesterséges fekete lyukat akarja felhasználni teleportációs célokból). A rajtnál Earl és a járműve instant sztázis-állapotba kerül, míg Hector 999999999999999,88 mérföldes sebességgel kilő az ultraviola-dimenzióba. Ott mindenféle NPC pixel-migráns ellen kell megküzdenie, de mivel kemény csávó, egyetlen textúra sem állhat az útjába. A harcban segítségül(?) szegődik hozzá a helyi feminista kamionprostik vezetője, Lucy TenBucks (valami ripacs hisztérika, mondjuk Megan Fox, vagy a még rondább/tehetségtelenebb Jennifer Lopez) és egy névtelen, középkorú CIA ügynök (Chris Tucker, hogy meglegyen a kötelező feka), akit azért küldtek Hector után, hogy megszerezze a kamion tachográfját és elfogjon egy élő migránst, bizonyítva ezzel a létezésüket.
19.
19.
Batman
A Lionsgate sajnos nagyon rá van utalva az ilyen szarokra, mert a teljesítményük az utóbbi években a nullával vetekszik. De legalább valami érdekes dokumentumfilmet csináltak volna.
14.
14.
Steve028
Azért látszik Hollywood mennyire tele van jó film ötletekkel.A sok baromság állandóan.
13.
13.
godach
Viccelődtök, de pl a teljesen egszerű Battleship-ből, egy igen jó Disney szerű, kellemes délutáni Sci-fi-t tudtak kihozni ;)
12.
12.
Yanez
#11: Akkor várd meg amikor bejelentik, hogy a Cuphead-ből egy mély családi drámát forgatnak! A Pongból pedig egy pszicho thrillert. A Crash Bandicootból meg egy erotikusan mentális dokumentum sitcom jön.
11.
11.
medson
engem az emoji film óta semmi nem tud meglepni.
10.
10.
IcePyke
9.
9.
Madafaka Yeah
Ki lesz a bajszos öreg?! :-D
8.
8.
IcePyke
Az Ötödölőből mikor lesz film? XD
7.
7.
manderel
#4: A torpedó nevű játékokból is sikerült már filmet csinálni...ugye a Csatahajót.
Simán csinálnának valami hasonlót az aknakeresőből is :)
6.
6.
Back2U
Ez szerintem csak marketing, mit lehetne írni egy Monopoly sztoriból? Vagy mi lesz ez? Gyerekbarát Wall Street farkasa?
4.
4.
Yanez
#3: Ez még semmi. Majd akkor csodálkozz, amikor jön az Aknakereső meg a Candy Crush film!
3.
3.
cso88ex
...Are you f*cking serious?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...