Késik konzolokon az Overkill’s The Walking Dead

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 18.
  • Csúszás
Link másolása
Februárra vártuk a hányatott sorsú kooperatív anyag PS4-es és Xbox One-os változatát, de a Starbreeze szólt, hogy bizonytalan ideig elhalasztották a premiert. Az ok a fejlesztőcsapat teljesítményében keresendő.

Még az ág is húzza a kiadót: a Starbreeze bakot lőtt az Overkill’s The Walking Deaddel, hiába állt mögötte az irtó sikeres Payday-széria fejlesztője. A szerencsétlenség folytatódik, hiszen a februárra datált konzolos verzió premierjét bizonytalan időre elcsúsztatta a cég.

A virágnyelven fogalmazott indoklás szerint a kiadó jelenleg a stúdió "teljesítményét" vizsgálja felül, és amint sikerül zöld ágra vergődni, már sokkal biztosabbat is tudnak mondani a PS4-es és az Xbox One-os verzió új dátumáról.

A kiadó nehézségei ott kezdődtek, amikor a PC-s Overkill’s The Walking Dead sem kritikailag, sem pénzügyileg nem lett sikeres - a Starbreeze Studio 11,3 millió dolláros veszteséget írt le 2018 harmadik negyedévében. A svéd cégnek ráadásul a hatóságokkal is meggyűlt a baja: bennfentes kereskedelemmel gyanúsították decemberben az egyik vezetőt.

Mi azt tanácsoljuk a fejlesztőknek, hogy először a PC-s verziót tegyék rendbe, és aztán már beszélhetünk a konzolos változatokról.

3.
3.
megaone6
"hiszen a MÁRCIUSRA datált konzolos verzió"
"ÁPRILISRA vártuk a hányatott sorsú kooperatív anyag PS4-es és Xbox One-os változatát"
Konkurens honlapon pedig ez olvasható: "A FEBRUÁRRA tervezett rajtot határozatlan időre eltolták"
Akkor most melyik? Hát ez nagyon komoly, hogy 3 különböző hónapról kaptam információt, abból 2 egy és ugyanazon oldalon, ugyanabban a hírben szerepel.
2.
2.
guba800
Ezt valahogy kihagynám inkább!
1.
1.
pjoco
Amekkora bukó lett nem csodálkoznék ha megse jelenne konzolokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...