Black Ops 4 - új játékmódot kap a Blackout

  • Írta: szlav
  • 2019. január 20.
  • Hír
Link másolása
Igaznak bizonyultak a Redditen keringő pletykák, hamarosan tényleg egy új játékmóddal bővül a Black Ops 4 battle royale-részlege. A jelenleg futó Down But Not Outot az Ambush szabályrendszere cseréli majd.

Ha eddig még nem volt szerencsétek a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módjához, akkor ez a tökéletes alkalom, hiszen jelenleg is fut az akció, melynek keretei közt teljesen ingyen próbálhatjátok ki azt. A veteránoknak pedig talán nem kell bemutatni az egyedi szabályrendszerű Down But Not Outot, amely egy kicsit megpaprikázza a megszokott meccseket.

Ezzel kapcsolatos a jó és a rossz hírünk is. A rossz hír az, hogy a DBNO - limitált idejű játékmód lévén - hamarosan kikerül a rotációból. Jó hír viszont, hogy kapunk helyette valami teljesen újat. A rajongói fórumokon már korábban is spekuláltak az Ambush játékmódról, a játék mobilos applikációja pedig gyakorlatilag előre le is lőtte a bejelentést, de a Treyarch most Redditen meg is erősítette a hírt. Ha minden igaz, akkor az Ambush szabályrendszere alatt kizárólag mesterlövész-puskákkal, illetve közelharci fegyverekkel találkozhatunk majd. A fejlesztők ezt tették hozzá a dologhoz:

"Igaz, az Ambush hamarosan elindul, mint a Blackout következő limitált idejű módja, de még egy picit várnunk kell rá. A Down But Not Out még néhány hétig éles marad minden platformon - PS4-en nemrég került be ez a játékmód. Rögtön ezt követi majd az Ambush, addig is viszont élvezzétek a DBNO által kreált őrületet. Kérünk titeket, hogy osszátok meg a visszajelzéseitek a redeploy rendszerrel kapcsolatban, amíg mi az utolsó simításokat végezzük a következő frissítéseken!"

19.
19.
PaprikaJancsi
#17: Treyarch "volt" a legjobb Cod készítő, nekem is nagy kedvencem az első és második Black Ops. Most meg ugyanolyan vacak fejlesztő lett, mint az összes többi cég, amelyek ezeket a játékokat "készítik".
18.
18.
Batman
#15: Azért ez jó, hogy a COD rajongók bebeszélik maguknak azt, hogy nem csúnya a játék és jobb is így, mert nem ment más kárára. Aki hardcore-fan az biztos élvezi, de legyünk őszinték, ez a cím a 2008-as éveket idézni. Nem tudnám megmondani, hogy melyik évben jelent meg, ha nem lenne a Battle Royale benne.
17.
17.
Mr.Dead
#16: Régóta nem veszek CoD-ot, de az tuti, hogy a Treyarch dobta össze a két legjobb egyjátékos kampányt a sorozatban (Bo 1-2) és ha jól emlékszem a World at War is az ő művük, ami megint csak az egyik legjobb egyjátékos mód a sorozatban.
16.
16.
shatterhand
Lehetett volna kurajo cod de treyarch szépen rault az egeszre. Elbaszta a mikrotranzakciot, tularazott skineket akart eladni, keves a fegyver, lassan valtoztattak a dolgokon. Most visszamentem a ww2re es ezerszer jobb a gunplaye. Ahogy az iw-nek is.
Tovabbra is: legszarabb vod készítő csapat a treyarch. Tul van értékelve. Az egyetlen pozitivum,hogy a blackoutot zseniálisan felépítették. Következő codban így már még jobb lesz.
15.
15.
shatterhand
#8: Hagyjuk mar ezt,hogy csunya. Attol,hogy nem valtanak motort, nem gyurnak a latvanyra masnak a kárára attól az még nem csunya. 25éves god of war, 10éves mw2 se csunya. Szebbek vannak,de attol még nem lesznek csunyak.
Ez csak "mondjuk el evente mert zavar,hogy nem olyan amilyennek en kepzelem es ettol függetlenül is sikeres".
14.
14.
Max3000
#13: Én meg úgy tudom,hogy nem.Mivel közölték is.
13.
13.
Batman
#11: A Mortal az unreal 3 még mindig.
11.
11.
Max3000
#8: A spóroltak már a gen elején is az fps-el,meg az élsimítással.A firmware update-k-nek meg semmi köze ehhez,akármelyik tudós is írja ezt.


A legfontosabb a játékba beletett idő,a tapasztalat(optimalizáció) és a grafikus motor.Nézd meg pl az új mortalt.Ez már a gen elején is így nézhetett volna ki,ha jegelik az unreal engine 3-at.Egyébként én az rdr2-ő n kívül nem látok szebbet mint a witcher 3.Remélem nem az ac részekkel jössz,vagy a horizonnal ami exclusive és világít az egész játék mint a karácsonyfa.
2.
2.
Tbone1942
#1: Hàt nagyon itt van az ideje màr...RDR2 utàn ha megyek Blackoutot nyomni , sirhatnèkom van a grafikától
1.
1.
Batman
Inkább egy új enginet kapjon már végre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...