Konzolokra is jön a Giga Wrecker

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pokémon fejlesztőinek játékát eddig csak a Steamen érhettük el, de a minap kiderült, hogy PS4-re, Xbox One-ra és Switchre költözik a Giga Wrecker. A játékban egy robothadsereget kell megfékeznünk egy posztapokaliptikus világban.

A Pokémon-játékok alkotója, a Game Freak 2017-ben jelentkezett a 2D-s akció-kalandjátékával PC-n, a Giga Wrecker idén azonban PS4-en, Xbox One-on és Switchen is napvilágot lát - jelentette be a kiadó, a Rising Star Games.

Az anyag egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol egy idegen robotinvázió zajlik éppen. A játékosok egy fiatal lányt, Reikát irányítják, akinek egy speciális képessége van. Az ARCHE-val képesek leszünk a törmelékeket formába önteni, ami kulcsfontosságú a navigáláshoz, számos fejtörőt oldunk így meg, és ideiglenes platformokat vagy fegyvereket építhetünk belőlük.

A Game Freak húsz új puzzle-lel bővíti a konzolos változatokat, de minden masinán örülhetünk egy-egy exkluzív finomságnak is. Kapunk egy új társat, valamint élesedik az Iron Man mód, amelyben ötször nagyobb sebzésnek örülhetünk.

A stúdió nem unatkozik, jelenleg a közelgő Pokémon RPG-n dolgozik Switchen, illetve készül a Town is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...