Most érdemes visszatérni a Dragon Age: Originshez

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 21.
  • Letöltés
Link másolása
A következő Dragon Age lassan, de biztosan formálódik a BioWare keze alatt, de egy rajongói modnak köszönhetően a sorozat első darabja is számos hibajavításon ment keresztül. Nem kevesebb, mint 790 módosításról van szó.

Még mindig hatalmas közössége van a Dragon Age: Originsnek. Modderek egy csoportja hosszú éveken át dolgozott azon, hogy az alapjátékban maradt hibákat kigyomlálja, ha már a BioWare levette a kezét róla. A Nexusmodon elérhető Qwinn’s Ultimate DAO Fixpack rengeteg bugot javít a scriptben, a küldetésekben, a sztoriban és a párbeszédekben.

Emellett új elemekkel és küldetésekkel bővíti a felhozatalt, és az RPG sokat bírált harcrendszerén is megpróbál finomítani. Egészen pontosan 790 kisebb-nagyobb változást hoz magával a tapasz, többek között a néhány kivágott tartalmat is visszaállít. Morigant immáron apostate-té is alakíthatjuk, illetve bővített befejezést kapott a Flemeth's Real Grimoire küldetés - és ez csak a jéghegy csúcsa.

Mindenkit buzdítunk a Dragon Age: Origins újrajátszására, hiszen az élmény a fenti modnak köszönhetően a legteljesebb.

5.
5.
jani091
Már vagy 7 éve megvan, de még egyszer sem értem a végére. Talán majd most..valamikor... talán..
4.
4.
adamsfamily
Most fejeztem be xboxon az ultimate kiadást.Kár,hogy arra nem került ki semmilyen javítás azóta se.Az awakening-ben a mai napig egy bughalmaz az őrös/csempészes küldetés,ahogy a lyrium gyüjtéses is.
3.
3.
Chase
De jó, hogy 2 hónapja toltam ki újra... :D
Nem baj a törp origin eddig úgyis kimaradt.
2.
2.
tyber16
Azt tudja valaki, hogy a patch kompatibilis a magyar verzióval ?
1.
1.
bitbandita
Idén lesz 10 éves a játék, nem semmi. Mennyire szerettem, Uramisten...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...