Később érkezik a Legendás állatok folytatása

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Harry Potter-univerzumban játszódó széria következő részét a tervezettnél némileg később, csak ősszel kezdik majd el forgatni. A premier időpontja eddig még nem ismert, a film helyszíne viszont már kezd körvonalazódni.

A film forgatási munkálatait az eredeti tervek szerint júliusban kezdték volna meg, ám a Deadline értesülései szerint az időpontot őszre csúsztatták el. Az oldal szerint a Warner Bros. egészen egyszerűen csak több időt kíván hagyni a forgatási előkészületekre, ami alapjaiban jó hír, hiszen így több ideje marad a film kreatív részlegének a munkálatokra.

A Warner Bros. korábban rendszeresen hajlamos volt egy-egy nagyobb projektet megsürgetni, hogy még véletlenül se térjenek el az eredeti tervektől, így ennek megfelelően a Legendás állatok folytatásának érkezését is 2020-ra tűzték ki. A filmstúdió mostanra azonban már új megközelítéssel viszonyul a fontosabb címekhez, mely szerint a minőségen van a hangsúly, mintsem a premier időpontján, így a stábnak több időt hagynak majd a produkció elkészítésére.

A széria nemzetközileg 814 millió dollárt termelt első, illetve a tavaly novemberben bemutatott, 648,8 millió dolláros bevétellel rendelkező második epizódját is David Yates rendezte, aki valószínűleg a harmadik részt is vállalni fogja. Feltehetően ugyanígy a fontosabb szereplőkkel, köztük például Eddie Redmayne-nel is újból találkozhatunk majd a mozivásznon. Ami pedig a folytatás történetét illeti, meglehetősen sok nyom utal arra, hogy az 1930-as évek Rio de Janeirójába repülhetünk majd vissza.

3.
3.
ollie92
#2: Van történet, csak ez egy 5 részes történet, amit részenként nehéz értelemezni. Szerintem ha kikerül mind az 5 rész, jobb lesz az összkép.
2.
2.
Slik
tortenet kene nem latvany
1.
1.
kastorhun
Nekem tetszett az előző része, de Rowling mellé kellene egy tehetséges forgatókönyv író, a rendező pedig nem rossz, de nem is kiemelkedő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...