"A Gears of War csak tíz percig érdekes..."

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Olivier Dauba, a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 egyik producerének elmondása szerint az Epic Games Gears of Warja csupán tíz percig érdekes játék.
Olivier Dauba, a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 egyik producerének elmondása szerint az Epic Games Gears of Warja csupán tíz percig érdekes játék.

Ugrás a galériához

Az interjú konkrétan a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részéről szól, azonban a CVG-s srácok nem voltak restek megkérdezni azt sem, hogy milyen hatással lesz a Gears of War a folytatásra. Dauba a következőket "szonta":

"A Gears of War tíz percig kétségtelenül egy érdekes játék, azonban húsz perc után semmi újat nem tud felmutatni. Bár különböző játékokról beszélünk, véleményem szerint a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 sokkal összetettebb cím, sokkal hosszabban tartó játékélményt nyújt."

Dauba elmondása szerint a GoW nagyon jó játék, csupán a játékmenet magja túl egyszerű: fedezékbe vonulunk és lövünk, fedezékbe vonulunk és lövünk, és így tovább.

Bár Daubának sok mindenben igaza van, mindenesetre mi túlzónak találjuk a két cím összehasonlítását, miután azonkívül, hogy mindketten X360-as címek, semmi közös nincs bennük.

18.
18.
Glek
Szentem más téma a két játék és nekem mind a kettő bejött! Lehet hogy nehezebb írányítani gamepaddal az fps-t, de nem lehetetlen... ha belegondolok hogy játszottam elősször egérrel :)... szentem ti se daráltátok az ellent :D szal csak bele kell jönni
17.
17.
wasaby44
xbox360: szedd le mind a 9-et :)))

nézz utána jelszó: torrent ;)
16.
16.
kanduhrka
xbox360: szerintem cod3 és/ vagy vegas. Ezeket szinte biztos hogy hónapok múlva is előveszed.
15.
15.
bergkamp
sztem nem olyan vésze skonzolt irányítani, sőt...egyszerű csak bele kell jönni és kitartás.

egyébként én is azt hittem amíg nem játszottam xboxot hogy nem jó lehet írányítani de rá kellett jönnöm hogy kis gyakorlás és már úgy megy mintha pc lenne
14.
14.
ThurGrek
lesz pcre GoW, ez 100, és akkor fogok csak igazán eltűnni a család szeme előlXD
13.
13.
Utys
Akartad mondani: annyiszor? Mindegy.



Ennyi erőből mondhatnám hogy a BG sokkal jobb mint a Diablo 2, mert abba csak mész, ölsz, lootolsz.....baromság.
12.
12.
djdonci02
Az a baj hogy nem adták ki PC-re így is nagy játék mert több mint 2.000.000. eladott példány nem hazudik!!!!
11.
11.
szpiiit
Fúúúúúúúúúj baszameg fejlesztő!!!!! mert ez az Xbox 360 a világ legnagyobb hülyesége, akkora szar lövöldözős játékot irányítani konzolon (lehet az TPS vagy FPS tök mind1) hogy az nem igaz! Ha csak pc-re adták volna ki akor sokal nagyobb lett volna a népszerűsege!!!! meg akor már inkább Ps3-mat vennék mint Xbox-ot...ennyit erről....

10.
10.
FNorberto
Irigykedik mivel a GoW a nép nagyrésze szerint jobb:DA GRAW nem lett no1. a LIVE,de a GoW igen,ba***a a csőrét hogy a GoW a halo2-t is letaszította:DMind két játékot szeretem de 1000000X-er inkább Gears of War mint bármely GRAW.És a GRAW is ugyan az,csak annyi a különbség hogy ott parancsolni is tudsz,a GoW-ba erre nincs szükség,és a GoW izgalmasabb is,sokkal!De az egyik taktikai a másik sima lődözös game,hülyeség összehasonlítani,mivel a GRAW-hoz idő kell,és hogy lassan haladj,ami 10perc után télleg unalmas lehet,a GoW-ba mész lősz,leállsz graffot bámulni és mész tovább lőni és közben egy percre se válik unalmassá!Irigykedik a csávó!!!Hehe ennyi!!!!
9.
9.
Chocho
Épp itt a baj! Ha egy játékért kiadok 16 ezresecskét, akkor elvárom, hogy ne csak a grafika miatt legyen érdemes egyszer végigtolni...
8.
8.
bergkamp
sztem a gers of war igencsak jó játék ugyebár erőssége a grafika, ami miatt szerintem igencsak érdemes legalább egyszer végig tolni.

A ghost recon sem csúnya de valjuk be hogy azért nehéz lenne azt a hatás elérnie mint amit a gow elért habár kicsit később érkezett

én azt mondom h a gow jó játék lehet élvezni és csak beállítottság kérdése hogy mennyit játszol vele

noh meg hogy van e egy xbox360 mert azsem árt:)
7.
7.
fojesz
Dauba nem azt mondta, hogy nem élvezhető a Gears of War, hanem csak azt, hogy szerinte túl egyszerű. is elismerte, hogy jó játékról van szó.
6.
6.
Pukhi-zik
Pontosan , a gameplay az egy nagy 0.
4.
4.
tjames
Hülyeség. A GoW nem csak 10 percig élvezhető, higyjétek el. Sőt nemsokára végigviszem, és elkezdem haverral co-opben előről. A multiról nem is beszélve. Nagyonis jó játék.
3.
3.
soldiersdr
jó lenne ha valaki kölcsön adna 10 percre egy xbox360-at hogy én is tudjak véleményt nyilvánitani de mivel nincs bisztos 1 óráig minimum eljátszanék vele ugy hogy élvezem de szerintem tovább is.
2.
2.
norbi85
Szerintem inkább pont fordítva .
1.
1.
nimat16
igaz igaz.semmi közük nincs!egyébként is ha tíz perc után uncsi akkor miért az év shootere?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...