Ingyen Distraint és komoly akciók a GOG-on

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 24.
  • Akció
Link másolása
A CD Projekt DRM-mentes digitális értékesítő platformján, vagyis a GOG-on meglehetősen ütős akciókkal futhatunk össze a következő napokban; rekord olcsó The Witcher 3 és ingyenes Distraint várja az érdeklődőket.

Elrajtolt a GOG „Hot Sale” akciója, mely során a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition a szokásosnál nagyobb mértékű, egészen pontosan 70 százalékos leárazással lehet most a mienk, ami egyébként 16,99 dolláros árat jelent minden DLC-vel együtt. De ugyanígy érdekes lehet még alig több mint 5 dollárért minden idők egyik leghangulatosabb felfedezős sétaszimulátora, vagyis a Firewatch, illetve a 9,89 dolláros, lenyűgöző atmoszférájú Hollow Knight is.

Ráadásként mindenki, aki regisztrált a GOG-on ingyen beszerezheti a roppant egyedi stílusú 2D-s pszichológiai horror Distraint: Deluxe Editiont. Arra azonban mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy az ingyen játék kizárólag az akció első 48 órájában lesz elérhető, vagyis január 25-ig kell meglátogatnunk a játék adatlapját, és hozzáadni a GOG-os könyvtárunkhoz.

4.
4.
Jaj, hát aki még nem játszotta a Witcher 3-at, annak hajrá. Hozzáteszem, hogy az első DLC nekem 25 óra volt, a második meg 40. Nagyon tudom ajánlani. Nekem bejött totálisan. Az ajándék játékot meg hozzáadtam reggel, de ez alapján a trailer alapján ennyi is volt belőle. XD
3.
3.
Cooper911
Szeretem a régi játékokat. Szeretem a fura játékokat. De ezt még ingyen sem tettem be a könyvtáramba.
1.
1.
logic5
"minden idők egyik leghangulatosabb felfedezős sétaszimulátora" Ezt ti sem gondoltátok komolyan ugye? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...