Anthem - bemutatkozott a közösségi tér

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 24.
  • Hír
Link másolása
Az Anthem vezető producere, Michael Gamble a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a BioWare következő játéka. Ezzel párhuzamosan Gamble a cím közösségi zónáját, a Launch Bayt is bemutatta.

Minden akadály elhárult az Anthem tervezett megjelenése elől, a játék vezető producere, Michael Gamble a Twitteren ugyanis megerősítette, hogy aranylemezre került a cím, vagyis most már csak a sorozatgyártása maradt hátra.

Ezzel párhuzamosan bemutatkozott a Launch Bay is, ami egy Fort Tarsishoz hasonló közösségi tér lesz, azzal a különbséggel, hogy amíg utóbbiban főleg az NPC-kel lehet majd lógni, küldetéseket elfogadni, addig a Launch Bay egy olyan zóna lesz, ahol más játékosokkal lehet barátkozni, találkozni, csevegni, miközben itt tudjuk majd feltölteni készleteinket. Ezenkívüé új cuccokat is tudunk itt kovácsolni, ahogy megbízásokat is vehetünk majd fel.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

12.
12.
Batman
Ahogy olvasom a külföldi kritikákat, nagyrészt elégedettek a játékkal.
11.
11.
Fata Morgana
#10: Nem hinném hogy ízlésficamos lennél, a baj az volt sok embernél, amit írtam is, sokaknak képzeteik voltak arról, hogy ez folytatása a Mass Effect 1,2,3-nak egyszerűen nem tudták elvonatkoztatni az elődöktől az ME Andromédát.
Sajnos oly sokan, és erőszakosan visítoztak, hogy szerintem sokan ezért rá sem néztek a játékra, pedig akik nem tolták az első 3 részt előítéletek nélkül ülhettek volna neki ennek a hihetetlen és látványos kalandnak.
10.
10.
#8: 300? Az is korrekt. De a legdurvább, hogy nekem is fel van újra telepítve, mert csak-csak visszavágyok még egy menetre. Simán nekem is összejöhet ennyi óra, ha újra ránézek. Meg elsőre én a nőt vittem, még végig kéne menni a gyerekkel is. Nem hiszem, hogy oszt, vagy szoroz ez, de sok emlékezetes élményem maradt belőle. És akkor a multihoz hozzá sem nyúltam, pedig elokoskodtam csak azzal 100 órát a 3-ban, és az Andromeda-ban is van, lol. Azért most így januárban el tudnék szívesen menni minimum két hónap szabira...
9.
9.
#7: 400? Az szép. Fú, nem mondanám hibátlan játéknak, de amúgy ezerrel el lehet lenni vele. És pörögnek az órák szépen. Tapasztalat. Amikor az Eos-t megszereztem és később visszamentem, a fő szálon kívül vagy 3-4 órát mentem gyalázni a hülye Kett fejüket, hogy kotródjanak. Meg később, az az elbaszott sivatag a korogan-ekkel? És minden bolygón kifarmoltam a főellenséget is (ami minden bolygón ugyan az a fajta robot volt). Nem tudom miért, megmagyarázhatatlan az én játékidőm is magamhoz képest. Valami azért volt abban a játékban. Lehet, amúgy, hogy több embernek tetszene, ha játszottak volna vele. De lehet, hogy csak én vagyok ízlésficamos. :)
8.
8.
Fata Morgana
#6: A Mass Effect Andromeda-t megvettem én is nekem tetszett, a sok variáció ami a karakter fejlődésével elérhető lett elég effektívvé tette a játékmenetet.(bár hozzáteszem kimaradtak az előző részek így nem igazán volt összehasonlítási alapom)
Mivel nem számozott rész volt, nem is igen tekinthető folytatásnak nem tudom sokan miért, tartották vagy képzelték annak, szerintem önálló játékként megállja a helyét, sokkal rosszabb játékok is láttak már napvilágot, én kb.200 - 300órát pakoltam bele és nem mondhatnám hogy unatkoztam, a látvánnyal sem volt gond.
7.
7.
Derivel
#6: OFF:
Nekem nagyon bejött az Andromeda, kb. 400 órám van benne, 3. végigjátszás közepén, és a mai napig szinte minden nap azzal játszom. Kár, hogy ennyien ekkorát csalódtak, amikor egy "Bioware szintű" játék helyett csak egy " jó szintű" játékot kaptak.
6.
6.
#5: Mass Effect Andromeda. Még videokártyát is vettem rá. Persze, simán csalódás volt, de amúgy magamnak sem merem néha bevallani, de 138 órám van benne. Becsületbeli ügy volt végigvinni, de azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam el vele - de a végére már halálosan untam. Mondjuk én azért a játékért nem szidom ezt. De kár, hogy ez a bio már nem az, ami volt és sajnos irreális elvárás lenne sokat várni tőlük. Legalábbis szerintem. Másoknak meg lehet, hogy bejön valamilyen formában. Meglátjuk.
5.
5.
Fata Morgana
#3: Nincs kedvem visszaolvasni, a játékról szóló híreket, de volt aki pont, hogy ezt hozta fel negatívumként.
Mióta promózzák a játékot, azóta csak savazzák, gondolom a Mass Effect Andromeda, miatt valami bosszú hadjárat egyesek részéről, mondván így törlesztenek sérült lelkecskéjük okán.
Nem mondtam soha, hogy világmegváltó játék lesz (bár írtam poénból hogy GOTY volt aki ugrott is egyből van ilyen:)), de a haverokkal elütünk pár kellemes órát akkor már bőven megérte.
Az meg hogy valaki messzemenő következtetéseket von le, pár videóból egyéni szociális probléma.
4.
4.
Fata Morgana
#2: Toltam a Destiny-vel az első részbe 1000+óra a második rész csalódás.
Az Anthem-ből nem láttam annyit, hogy azt mondjam "full Destiny" még a "feeling"-je is más ha nem fog tetszeni úgy is leírom majd kommentben, de addig "nyugtával a napot".
3.
3.
Ooorky
#1: Senki se szólt egy szót se róla...
2.
2.
zoli12i
#1: És ebben mi a nagy szám ?
Full Destiny
1.
1.
Fata Morgana
Pedig a "varjak" azt károgták, hogy nem lesz benne közösségi tér.
"Tévedni emberi dolog mondta a sün és lemászott a wc keféről"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...