Áprilisra csúszik az Anno 1800

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg február végén az Anno-sorozat legújabb része. Ehelyett csak április közepén számíthatunk a legújabb múltban játszódó epizódra. Viszont január végén indul a zárt bétateszt.

Noha a kiadó nagyon elégedett az Anno 1800 jelenlegi állapotával és a klasszikus funkciók széles választékával, mégis úgy döntött, hogy április 16-ra halasztja a premiert a további polírozás érdekében.

Ezek az extra hetek lehetővé teszik a Blue Byte számára, hogy olyan játékot készítsen el, amely teljes mértékben megfelel az elvárásoknak.

Emellett a Ubisoft elhintette, hogy a jövő héten, azaz január 31-én indul a zárt bétateszt, így az érdeklődőknek lehetősége nyílik kipróbálni az újdonságokat. A résztevőknek nem kell titoktartási szerződést kötni, így megoszthatják tapasztalataikat, videóikat és képeiket a korai változatról. A bétára itt jelentkezhettek.

Végül a következő hetekben még több információt kapunk a játékról, bemutatkozik egy teljesen új funkció, a többjátékos mód és a kampány is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...