Ezt kell tudnod a God Eater 3-ról

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Videó
Link másolása
A Kingdom Hearts III után a God Eater 3-hoz érkezett egy videó, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. A kedvcsináló kimondottan azoknak szól, akik csak most ismerkednek a Bandai Namco akciójátékával.

Az előzetesben bepillantást nyerhetünk a karakterünk testreszabásába, illetve a fegyverünk finomhangolását is szemügyre vehetjük. Nem mindegy, milyen frissítéseket kap a kardunk, az alapmodell csak a jéghegy csúcsa, később igazán pusztító darabot forgathatunk.

Bemutatkozik egy bossharc is. Az Aragami nevű lénnyel nem könnyű elbánni, még szerencse, hogy nem egyedül kell, bármikor szövetségeseket hívhatsz be magad mellé.

A műértők számára jó hír, hogy eredeti japán szinkronnal is élvezhetjük a február 8-án érkező God Eater 3-at. A platformok: PC és PS4. A gépigényért fáradj el a játék steames oldalára.

1.
1.
A Pulyka
A harc jol nez ki, de ezek a karakterek, istenem... A japanok a nagy meretu fegyvereikkel kompenzaljak a kis meretu pisztolyukat. Van egyaltalan olyan japo jatek amiben kisebb a fegyver, mint a karakter?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...