Ezt kell tudnod a God Eater 3-ról

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 25.
  • Videó
A Kingdom Hearts III után a God Eater 3-hoz érkezett egy videó, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. A kedvcsináló kimondottan azoknak szól, akik csak most ismerkednek a Bandai Namco akciójátékával.

Az előzetesben bepillantást nyerhetünk a karakterünk testreszabásába, illetve a fegyverünk finomhangolását is szemügyre vehetjük. Nem mindegy, milyen frissítéseket kap a kardunk, az alapmodell csak a jéghegy csúcsa, később igazán pusztító darabot forgathatunk.

Bemutatkozik egy bossharc is. Az Aragami nevű lénnyel nem könnyű elbánni, még szerencse, hogy nem egyedül kell, bármikor szövetségeseket hívhatsz be magad mellé.

A műértők számára jó hír, hogy eredeti japán szinkronnal is élvezhetjük a február 8-án érkező God Eater 3-at. A platformok: PC és PS4. A gépigényért fáradj el a játék steames oldalára.

3.
A Pulyka
#2: Nem, egy szoval nem mondtam, sot kiemelem, hogy tetszenek is a fegyverek, foleg hogy harc kozben valtoztathatjuk lovunk e, vagy kozelrol gyakalunk. Csak legalabb feltapoltabb emberek kezeben lehetne, ne ilyen 40 kilos szaloncukrok, meg tulfestett anorexias lanyok kezeben, mert igy irto hulyen nez ki. De ez sajat velemeny termeszetesen :)
2.
Nyarlako
#1: Van bőven. De ezt az over the top stílust is sokan szeretik, legyen minden realisztikus mindenben?
1.
A Pulyka
A harc jol nez ki, de ezek a karakterek, istenem... A japanok a nagy meretu fegyvereikkel kompenzaljak a kis meretu pisztolyukat. Van egyaltalan olyan japo jatek amiben kisebb a fegyver, mint a karakter?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...