Jönnek a mechák a World of Tanks: Mercenariesbe

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 26.
  • Letöltés
Link másolása
A World of Tanks konzolos változata hamarosan egy limitált ideig elérhető játékmóddal bővül, amelyben mechák is helyet kapnak. Emellett a PC-s verzió is fontos frissítést kapott:, így akár 45 százalékos teljesítményjavulás is elérhető.

Január 29-től a World of Tanks konzolos változataiban debütál az új Core Breach mód, amellyel két bazi nagy mechát is irányíthatnak a játékosok. Az öröm azonban véges, hiszen csak február 4-ig élvezhetjük a robotos mókát a World of Tanks: Mercenariesben.

A kínálatban szereplő mecha az amerikai oldalon az Iron Soldier, míg a szovjeteknél a Steel Comrade lesz. Mindkettő lézerekkel, rakétákkal, gépágyúkkal és sok-sok HP-vel lesz felvértezve, így ha okosan használjuk őket, megfordíthatjuk a küzdelmeket.

A Wargaming így kamatoztatja a 2013-ban megszerzett Day 1 Studios tudását, ez a csapat felelt ugyanis a MechAssault-sorozatért.

Azért a PC-sek sem maradnak parlagon. A most kiadott 1.4-es javítás nem csak a francia járműveket adja a játékhoz, hanem javítja a Chimera és az Object 279 karakterisztikáját, illetve debütál a Ghost Town térkép is. Sokkal fontosabb azonban, hogy a World of Tanks végre támogatja a többmagos processzorokat, így akár 45 százalékos teljesítménynövekedés is elérhető lesz.

1.
1.
Ooorky
Vagy 3 éve ez volt az április 1-ei event War Thunder-ben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...