Készül a Medal of Honor: Vanguard

  • Írta: skiz0
  • 2006. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts a mai napon bejelentette a legújabb, II. világháborúban játszódó FPS-ét, mely a Medal of Honor: Vanguard címet kapta.
Az Electronic Arts a mai napon bejelentette a legújabb, II. világháborúban játszódó FPS-ét, mely a Medal of Honor: Vanguard címet kapta

A Medal of Honor sorozat legújabb tagja már nagyban fejlesztés alatt áll, és már 2007. márciusában rohanhatnak is érte a boltokba a PlayStation 2 és a Wii tulajok. A játékról elmondható, hogy tulajdonképpen csak egy átnevezett cím, hiszen majd olvashatjátok is, hogy nagyon hasonlít a már korábban bejelentett Medal of Honor: Airborne-ra, mely majd szintén 2007. folyamán érkezik PC-re és next-gen konzolokra.

A gameben Frank Keegan bőrébe bújhatunk, aki egyébként a 82. Légi Osztag tizedese. Ebből is kivehető, hogy a játék az amerikai ejtőernyősök harcait meséli el. A véres csaták Európában fognak zajlani, így ejtőernyős csapatunkat kísérhetjük a szicíliai parttól kezdve egészen a náci anyaföldig, Németországig. Azt meg kell hagyni azért, hogy ez a cím érdekesnek ígérkezik, mert ez a legelső game a Medal of Honor sorozat történelmében, ami Wii-re is megjelenik.

Habár megeshet, hogy néhányotoknak szinte már undora van a II. Világháborús FPS-ektől, de Matt Sentell, aki az EALA vezető producere hozzátette, hogy nincs mitől félni, hiszen újra egy fantasztikus játékot kapunk, mely a már jól megismert tipikus MoH storyval és játékmenettel fog rendelkezni. Érdemes lesz kipróbálni a játékot, főleg a Nindento Wii-n, hiszen teljes egészében ki fogja használni a Wii által nyújtott szolgáltatásokat, így tornázhatunk ismét egy kicsit majd a televíziónk előtt.

17.
17.
Madd Dogg
a CoD kicsit inkább fps, mint háborús fps(pl ilyen Quak 4 felé húz a harcmodora a 2-nek, amíg nem állítod veteránra, az sem nehéz), és a gyors, izgalmas csatákra helyezi a hangsúlyt. a MoH inkább érzelgős, sokkal valósághűbb az élmény, még mediumon is szarakodtam a MohPA-ban, meg ott van az a képelmosódód effekt a gépágyúállásoknál, ami szintén über, de ugyanakkor a nagy valóságkövetésben totál unalmas. sz.tem. de valakit nagyon le tud kötni. sz.al WW2-es fps-ek, de totál más stílusban, felesleges hasonlítgatni.
16.
16.
Dyer
remelem kapunk egy ujabb kiraly masodik vilaghaborus gamet.

egyebirant, a CoD multiban kurvajo, a MoH pedig single-ben. Szerintem. Masvelemeny lehet, maximum leszarom :)
15.
15.
szpiiit
amúgymeg elég kaka a grafikálya.............

14.
14.
szpiiit
szarszarszar PS2 ....de legalább egy jo hír: ...Medal of Honor: Airborne-ra, mely majd szintén 2007. folyamán érkezik PC-re és next-gen konzolokra.

na ez már valami! Pc gyerekek halljátok PC!!!!!!
13.
13.
Carbon
egyetertek yokozuna...nekem a MOHAA tetszett a legjobban foleg a D-DAY nagyon jo volt...en is varom ezt a jatekot...en nem mondanam h nem eri utol a CODot, ilyet meg ugyis korai mondani
12.
12.
Yokozuna
COD-ot nem éri utol? Hát nem tudom...szerintem a Medal Of Honorból sokat merítettek az utána kiadott játékok, lehet, hogy most is etalon születik, azért írtam, hogy remélem nem cseszik el.

A COD-nak teljesen más hangulata van, az is űberkirály, de engem valahogy a MOH varázsol el igazán.
11.
11.
wasaby44
9.
9.
Carbon
vegulis igazatok van nem olvastam figyelmesen de akkor is ez mar eleg sok jatekkal igy van...pl a supermant is kiproblatam volna de baszhatom...tudtommal nemjott ki pcre
8.
8.
CULO
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy: megnézem!:)
7.
7.
Yokozuna
Remélem nem cseszik el...nagyon várom!:)
5.
5.
torviktorx
??? kicsit hülyék vagytok!! olvassátok ezt el:A játékról elmondható, hogy tulajdonképpen csak egy átnevezett cím, hiszen majd olvashatjátok is, hogy nagyon hasonlít a már korábban bejelentett Medal of Honor: Airborne-ra, mely majd szintén 2007. folyamán érkezikPC-re és next-gen konzolokra. NA AKKOR MIT RINYÁLTOK HÖ??

4.
4.
skiz0
hát de figyeljetek, ez egy az egyben ugyanaz lesz mint az Airborne, csak gyengébb grafikával, PS2-re és Wii-re :)

PC-re, X360-ra és PS3-ra meg lesz az Airborne, szóval nem értem mit lázongtok :)
3.
3.
Carbon
hat en se...bevehetik...mind1 nekem most ott van az oblivio, gothic3 meg hat a wow ami jo sokaig eleg lessz
2.
2.
CULO
Háth sajna ez van! De azért nem fogok venni egy PS-t!!! Az tuti!!!!
1.
1.
Carbon
nyaljatok ki kocsog EA hogy PCre nem lessz!!! tele van a tokom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...