Dogfighter: World War 2 - traileren a szcenáriók

  • Írta: szlav
  • 2019. január 29.
  • Videó
Link másolása
Hangulatos előzetest kapott az Iggymob különös második világháborús repülős shootere. A többjátékos ütközetekre kihegyezett játék első ránézésre igazán autentikusnak hat... amíg meg nem látjuk a lobogó fülű ebeket!

Eredetileg Plague Sky néven készült, tavaly azonban Dogfighter: World War 2-ra lett átkeresztelve az Iggymob online repülős játéka. Korábban már láthattunk egy pörgős előzetest a manapság szinte elmaradhatatlan battle royale-módból, ahol a pilóták látszólag lehetetlen trükköket végrehajtva cserkészték be a célpontjaikat.

Az új trailer sokkal higgadtabban, már-már valósághűen indít, hiszen a Scenario Mode a hektikus ütközeteket jóval hagyományosabb bevetésekre cseréli le. A bemutató végén azonban feltűnnek a cím kettős jelentését reprezentáló kutyák - számomra egyelőre nem világos, hogy a pilóták valóban szőrös házikedvencek-e, vagy csupán a valódi katonák stilizált reprezentációi. Mindenesetre a játékmenet igazi árkádjellegű akcióbombának tűnik, így a zsáner szerelmesei mindenképpen tartsák rajta a szemüket!

A Dogfighter: World War 2 idén tavasszal érkezik PlayStation 4-re.

2.
2.
McDuff
#1: Ez? Ez egy 9 pontos PS ex :D
1.
1.
ArrowCross
Mi ez a szar, de most komolyan mi ez a szar?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...