Overwatch - Párizsba visz a legújabb pálya

  • Írta: szlav
  • 2019. január 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard minden előzetes bejelentés nélkül fellőtt az Overwatch nyilános tesztszervereire egy vadonatúj térképet. A szimplán csak Paris néven futó térkép Assault játékmódban lesz elérhető.

A szerelem városába látogat az Overwatch furcsa szereplőgárdája. A PTR-en máris játszható Paris, melyet az Assault-meccsek során térképezhetünk fel. A Horizon Lunar Colony óta nem kaptunk ehhez hasonló térképet, hiszen a legutóbbi négy pálya kizárólag az Escort, a CP vagy a Hybrid játékmódokat támogatta. Az új helyszín egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de néhány héten belül biztosan viszont láthatjuk majd az éles meccseken is. Nézzük tehát, hogy mivel van dolgunk! A felvételért ezer hála Master Ian Gamernek!

A Szajna partján fekvő város egyébként egész mesésen fest. Szűkös utcákat és boltíves mellékutakat járhatunk be, a folyó túlpartjára átnézve pedig az Eiffel-tornyot is megcsodálhatjuk. Jópofa részletként érdemes megemlíteni azt a különös bárt, ahol egy teljesen működőképes zongora is helyet kapott. Ha tehát meguntuk az öldöklést, akkor tehetünk egy kitérőt, hogy eljátsszuk a Boci, boci tarkát. Az alábbi bemutatót köszönjük brokenstyli-nak!

Az Overwatch PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelent meg.

21.
21.
Firsttime
Legalább itt ne kelljen már ezt az egybites fidesz propagandát olvasnom könyörgöm. Annyira szánalmas már, hogy betűről betűre ugyanazt böfögik vissza egyesek mint amit a kormány propaganda gépezete a szájukba ad. Legyen már önálló véleményetek, gondolatotok. Édes istenem...
16.
16.
Duken
Tyű de rég játszottam. Hogy lecsengett ez a game! Én a sok változtatás, állandó kigyensúlyozatlanság miatt hagytam abba.
6.
6.
Batman
#4: Két karakter homár, egy leszbi, meg ilyen poszterekkel promózzák a francia pályát: https://pmcvariety.files.wordpress.com/2019/01/paris_posters_pr_tw_1280x720_ts018.jpg?w=1024&h=576

Van itt robotkúrelástól kezdve már minden, szerintem a blizzardnak elment az esze.
3.
3.
leviske
#1: Doomfist sokáig op volt. Viszont a bejelentése óta egyszerűbb és effektívebb karakterek jöttek, mint Moira, Brigitte és Ashe.

Na meg WB, aki viszont szerintem messze a legnehezebben elsajátítható hős a játék eddigi történetében.
1.
1.
Aanash
Szép az új pálya.
Esetleg új hős van?
Legutoljára mikor játszottam vele egy afrikai karaktert vittem, akinek az egyik keze egy batár nagy ököl.

Aztán feladtam mert az ilyen tényleg jó karakterek esélytelenek a sok darálós mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...