Crackdown: február 23.

  • Írta: Daks
  • 2006. december 22.
  • Hír
Link másolása
2007. február 23-án érkezik meg a magyar boltok polcaira a Grand Theft Auto-t is jegyző David Jones vadi új játéka, az Xbox 360 exkluzív Crackdown.
2007. február 23-án érkezik meg a magyar boltok polcaira a Grand Theft Auto-t is jegyző David Jones vadi új játéka, az Xbox 360 exkluzív Crackdown.

"Pacific City romokban hever, az utcákat a bűnözés uralja. Három nagyhatalmú banda dúlja az egykor gyönyörű metropoliszt, a rendőrség teljességgel tehetetlen, esélyük sincs a rend helyreállítására. A város utolsó reménysugara az Ügynökség: egyedül az ő genetikailag módosított ügynökeik jelentik a polgárok számára az utolsó esélyt. Kösd be magad: ezúttal neked kell igazságot szolgáltatni Pacific City-ben.

High-tech fegyverek, alakítható járművek és eget-földet rengető szuperképességek lesznek a játékosok segítségére Pacific City rendjének helyreállításában: ne csinálj más programot február végére!

A Crackdown-ban az ügynökök szintlépéseik során erősségüket, gyorsaságukat, tűzerejüket és mindenféle egyéb képességeiket is fejleszthetik. A teljesen interaktív, szabadon bebarangolható városban ezúttal valóban mindenhova eljuthatunk, amit hangsúlyoz a kampány mód teljes kötetlensége is. Az i-re a pontot a kidolgozott cooperatív mód teszi fel: barátainkkal vállvetve még nagyobb élmény lesz megtisztítanunk Pacific City bűnös utcáit."

9.
9.
Daks
"Típus: Közlemény" - vagyis ez egy sajtóközlemény. Nem másolt senki se senkitől - nem a GK és nem is a GP írta a hírt, hanem a microsoft emberei, akik így népszerűsítik a termékeket. Nem kívánok felvilágosítani senkit se marketingbol, se jogbol, se ujsagirasbol, legyen eleg annyi, hogy teljesen OK a hír a GK felől is és a GP felől is.



Hogy fizetett hirdetés-e? Nem. Nem az. Tudjátok, ha valami dolog történik a nagyvilágban, és azt szeretné valaki (jelen esetben a MS), hogy megtudja a sajtó, akkor ír róla egy közleményt, amit szabadon fel lehet használni. Ha jatekot fejlesztesz, és bejelented, akkor az nem egy kávézós összejövetelen történik meg, hanem egy kör e-mailban, amit a sajtó képviselői kapnak meg. Ez is egy ilyen levél :))). Nem kell megijedni ha ugyanezt latjatok valahol, teljesen megszokott dolog a sajtókozlemenyek közzététele, még az MTI-n is vannak ilyen hírek. :). Újságírástan óra vége :))).



Hehe tényleg most jut eszembe, hogy az MTI multkor benyelt egy kamu sajtokozelemenyt :))). Na mindegy, ez egy masik tortenet :D
8.
8.
FNorberto
És arra nem is gondolnak hogy a gamepress másolt?
7.
7.
pstomi
honnan veszed hogy fizetett reklám?
6.
6.
Pukhi-zik
Pstomi:Ez egy fizettett reklám még jo, hogy ua.
5.
5.
pstomi
több cikket is lemásolt a gamekapocs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nézzétek meg a djibril cissé az xbox 360-as cikket és

ezt: http://gamepress.hu/index.php?func=infobox&nev=Xbox360&kat=hir&kid=4324


Nem gondoltam volna hogy a gamekapocs idáig lesüllyedt!!
4.
4.
torviktorx
hát nem tom nem naon jönnek be az ilyen "supermanes" játékok ....
2.
2.
Chocho
Előbbiről semmi, de szerintem annak már annyi. Utóbbiról meg nem is hallottam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...