CTR: Nitro-Fueled - rengeteg gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2019. február 4.
  • Videó
A külföldi gamer sajtó már most kipróbálhatta az idén nyáron érkező Crash Team Racing Nitro-Fueled-ot, mi pedig egy csokorba szedtük a tiszta gameplay és az összehasonlító videókat is.

Rengeteg külföldi gamer oldal idő előtt próbálhatta ki a Crash Team Reacing Nitro-Fueled korai változatát, az embargó pedig ma délután járhatott le, hiszen az internetet elözönlötték a játékmenet-videók. Mi pedig mindezt a nyakatokba zúdítjuk. Jó szórakozást!

Velünk vagytok még? Ha még nem nyelt el titeket a Dingo Canyon, akkor nézzetek bele ezekbe az összehasonlító videókba is! Hiába örök ez a stilizált, rajzfilmszerű látványvilág, a Beenox csapata tényleg kitett magáért, hogy a mai sztenderdekhez igazítsa a Nitro-Fueled grafikáját.

A Crash team Racing Nitro-Fueled június 21-én gördül be PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

65.
Nyarlako
#64: Az enyembe ugyan nem csak elter a velemenyunk es nem tudtal valaszolni.
64.
PS4jacksony
#63: Mindenkitől elnézést kérek akinek a lelkivilágába gázoltam :)
63.
Nyarlako
#62: Dedós...szerinted elsösorban kiknek készül? Elárulom hogy gyerekeknek. Felnött fejjel is lehet élvezni persze, de a kicsik imádni fogják és le lehet öket ültetni elé nyugodtan.
62.
PS4jacksony
#60: Nem a 60 fps el van bajom hanem a látvány összességével.... dedósra sikerült holott megvan a hardver,a tudás ,és az igény is rá ,hogy valami + t adhadtak volna hozzá..

Mindegy én lezártam a témát akinek ezzel beéri nem ítélem el az én igerküszöböm nagyobb lapozzunk....
61.
Yanez
#56: Te voltál az, aki kijelentette, hogy ezt csak hdsították, miközben egy mezei játékosnak is lejön, hogy ez nem remaster, hanem remake. Ide még szakértelem sem kell, de most is azt mondod egy játékosnak nem kell értenie hozzá. Akkor viszont, ha nem értesz hozzá, minek erőlködsz?
60.
Nyarlako
#59: Nehezen tudom értelmezni amit írtál mert PS4en egyáltalán nem alap sajnos a 60fps. A Blackt nem ismerem de látom egy ps2 game.
A kérdésem az volt mutass nekem ps4 játékot ami 60fps és megfelel a grafikailag modern ízlésednek.
59.
PS4jacksony
#58: A PSX PS2 korszak mindenki tudja felülmúlhatatlan és megismételhetetlen korszak volt.....
Nyarlako : Mond az a játék neked valamit,hogy :BLACK ? Nem volt 60 FPS De a kornek megfelelő grafikával is tarolt a játék.Mai napig a valaha készült egyik ha nem a legstílusosabb FPS ...

Nem érdekel sem az FPS És a Grafika is másodlagos HA AZ JÓL van tálalva !
Igen 2019 ben már a 60 fps minimumnak számít.

Ezzel a játékkal az a bajom ,hogy vérszegény egy PS4 Pron nem így kell kinéznie egy Remasternek. Főleg egy ilyen slágercímnél mint a gyökér Kress.....
Ez a játék nálam a : Jópafa minősítéig jutna el....
58.
LiquidSnake
#54: Ki nem sz@rja le hogy neked tetszik-e? :) Itt azzal van a gond, hogy akkora bugyutaságokat írkálsz, hogy fáj végigolvasni. De gondolom egyszerább a sok hülyeséget ontania magából az embernek mint tájékozódni a dolgokról :) Én igen, minden játékot ami jó, a "számba veszek". Lehet ezért is tudok eljátszani még manapság is egy PS1es PS2es játékkal, anélkül hogy belekötnék bármiféle porfelhőbe, vagy abba hogy mozog-e a motor egy gokartban XD Köszönöm szépen, fantasztikusan fogok szórakozni vele :)
57.
Nyarlako
#52: Mondanál pár ps4 játékot ahol jo neked a grafika és melle 60fps?
56.
PS4jacksony
#48: Egy játékosnak miért kellene értenie a játékok technikai miértjéhez a tesztek is azt értékelik amit látnak nem azt,hogy oldották meg technikailag ezt vagy azt...

Ez elég fals volt .....
55.
PS4jacksony
#53: ja bocs elfelejtettem hogy óvodással beszélek mert ezt max nekik tudom elképzelni. Ebben a formában. Neked kicsi az igerküszöböd ennyi az egész...

De nekem senkivel nincs bajom akiknek ez bejön de én egyből Troll vagyok mert nekem nem jön be.
54.
PS4jacksony
#51: Ha nem egyezik az ízlésem a tiéddel akkor Troll vagyok Gratulálok te az a fajta vagy aki mindent a szájába vesz amit a kezébe adnak én bocs de nem....

Az Nshine Tetszett ez nem ennyi az egész miért akarsz mégis meggyőzni,hogy nekem is tetszen mert előrendelted ? Jó szórakozást hozzá :)
53.
LiquidSnake
#52: Most pont azt csinálod mint egy grafika buzi, az meg hogy 94 óta nem értesz hozzá megint csak téged ír le. Menjél Resident Evil 2-zni, azt úgyis értékeled :)
52.
PS4jacksony
#50: Félreértettetek pont azért haragszom erre a remasterre mert szeretem a műfajt és annak idején kedvenc volt ..És nehogy már azt mondjátok majd ez a látvány a a PS4 pro ez viccnek is rossz nagy Hozzáértők 94 óta játszom mindent láttam már nem esek mindentől hasra és Grafika buzi se vagyok de ez a látvány nem tudom miért nekem nem megy le a torkomon 2019 ben .....5K imacen nézve sem változott a véleményem.....
51.
LiquidSnake
#47: "te vedd meg 18k Ért."

Gondolkodtam az előrendelésen, de rábeszéltél. Előrendeltem a Nitros Oxide Editiont 55 fontért ami olyan 19k forintban :)

"Nincs kidolgozva a Gokart..Ha már havat tettek bele akkor mi az a fekete csík mikor farol :) "

Eddig is sejtettem, hogy trollkodsz, de most már nem adok többet enni, bőven jól lakhattál :)
50.
Yanez
#48: De amúgy jó tudni, hogy pár effekt annyira számít, ha szebb lenne, akkor a játék is érdekelne és megérné a vételt. Pontosan, kizárólag a csillivili számít, mert kit érdekel, hogy maga a game mennyire jó vagy rossz? A vizualitás a lényeg, a többi nyugodtan lehet bugos, tartalmatlan, monoton és élvezhetetlen.
49.
Nyarlako
#47: A PS4 ereje. Oké.
Elég szar lehet amúgy ennyire grafikai megszállottnak lenni, nekem minden grafikai szirszarnal fontosabb hogy legyen stílusos, és legfőkébb betonstabil a képfrissítés főleg egy ilyen játékban. Lehet bele lehetne tenni még sokféle eyecandyt, aztán élvezd. 30fps-t meg a szűkített FOV-t a PS4 erejével.
48.
Yanez
#40: "...nem egyszerűen hdsíteni..."

Ha már minimálisan sem értesz a játékok technikai oldalához, akkor nagyon nem kéne próbálkoznod mindenkinél okosabbnak látszanod, mert így nem csak a véleményed hitelességét veszíted el.

Amúgyis itt szerintem mindenkinek az jön le a kommentedből, hogy utoljára 10 éve játszottál ps3-al és mintha egy nokia 3310-esen nézted volna a fenti videókat. Ennyire nem lenni a dolgokkal képben... te tudod. Az, hogy neked nem tetszik és nem jön be, az idáig teljesen okés, de ennyi zöldséget összehordani...
47.
PS4jacksony
#45: A nyomós indok a PS4 ereje és 2019 van nem 2010 de attól,hogy nekem nem tetszik te vedd meg 18k Ért.
Nincs kidolgozva a Gokart..Ha már havat tettek bele akkor mi az a fekete csík mikor farol :) Ugyan már PS5 ön is beéred majd ennyivel ? ??
46.
PS4jacksony
#44: Sajna de bocs ha nem vágom mindentől hanyatt magam amit kiadnak Remake címet lobogtatva...
45.
LiquidSnake
#42: Hogy jön ide a modnation racer? XD Teljesen másak a kartok is benne és ahhoz hasonlítod? Amúgy a remakeben még a kipufogok is mozognak ahogy odanyomják neki, de még a motor is. Nem értem tényleg hogy mi a bajod... Vagy azon emberek egyike vagy aki csak azért szól le dolgokat mert így próbálja magára felhívni a figyelmet? Aprólékosabb munkát vártál? Fejtsd már ki pontosan mire gondolsz mert még egy jó indokot nem hallottunk :D
44.
LiquidSnake
#40: Miért erőlködsz ha nem tudod miről beszélsz? Egyetlen textúrát nem használtak fel az eredeti játékból, nem "HD-sították" ahogy azt szakszavakkal leírtad XD Hanem full remake-t csináltak belőle. Nézd már meg TV-n HDban a videókat ne telóról próbálj meg részletgazdagságról beszélni, vagy ennyire rossz a szemed? :D
43.
PS4jacksony
#41: Nem vártam Grafikai csodát csak aprólékosabb munkát ez egy összecsapott ezerszer látott cucc lett így ....
42.
PS4jacksony
2:27

https://www.youtube.com/watch?v=IcEV14HqW5c

Mozog a motor a Kartban ilyen apróságokra gondolok ja ez egy 2010 es PS3 as játék de hát tudjátok...Ezért mondom ,hogy a a mostani kress kajak ps3 as szint...
41.
Nyarlako
#40: Ps3mon ez butitva is csak 720p, 24-30fps mellett futna
Ha meg ennyire szilikongyerek vagy játsz valami grafikai csodával ami megfelel a modern ízlésednek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...