Tölthető a Dreamfall: The Longest Journey demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 23.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett az év eleje óta elérhető Dreamfall: The Longest Journey kipróbálható változata: érdemes kipróbálni a játékot, mert nagyon jól sikerült címről van szó!
Megérkezett az év eleje óta elérhető Dreamfall: The Longest Journey kipróbálható változata: érdemes kipróbálni a játékot, mert nagyon jól sikerült címről van szó!

Ugrás a galériához

Elsősorban a fájl mérete az, ami visszarettenthet Benneteket a letöltéstől: a "kicsike" ugyanis körülbelül 3,5 gigabájt tömörítve - mindezt még fel kell majd telepíteni, s akkor a teljes játék méretéhez hasonló mennyiségű megabájton fog terpeszkedni a demó, mely a Funcom kalandjátékának folytatásába enged bepillantást.

Minimális rendszerigények:

  • Windows XP (Service Pack 2)
  • Intel Pentium 4 1.6 GHz-es vagy AMD Sempron 2800-as processzor
  • 512Mb RAM
  • DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
  • 128Mb-os, DirectX 9.0c-kompatibilis videókártya
  • Egér, billentyűzet
9.
9.
ballcsy2
NEKEM IS TETSZETT ÉN IS VÉGIG VITTEM , CSAK MOST XBOX 360-ON KÉNE
8.
8.
ballcsy2
kinek van meg superman returns the videogame xbox-on , ugy hogy van a városban magas vasút meg lánchíd féle híd??

az hol vette meg??

előre is kössz!!
7.
7.
ballcsy2
Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.A többit majd, személyesen
6.
6.
ballcsy2
mind1Nem irom be minden hova

4.
4.
General Thomas
Ezt ne írd be minden hírhez, elég egyhez is (bár azt se kellene).
2.
2.
ballcsy2
Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.A többit majd, személyesen .

1.
1.
fojesz
Én is ezen morfondírozom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...