Az EA megújította a Jade Empire védjegyét

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 5.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts egy ideje már ücsörög a Jade Empire jogain, így nem meglepő, hogy nem akarja elbukni a jogokat. Meg is tették a szükséges lépéseket, vagyis megújították a védjegyet. Kérdés, mihez kezdenek majd vele?

A rajongók minden bizonnyal nagyon örülnének neki, ha folytatást vagy éppen felújított kiadást kapna a Jade Empire, de nem biztos, hogy az Electronic Arts kezdeményezésére megújított védjegy mögött ilyen jellegű tervek húzódnak. Ha mégis, egy jó ideig biztosan nem lesz fejlemény Jade Empire-ügyben, hiszen a kiadónak és a játékot fejlesztő BioWare-nek bőven akad teendője mostanában.

Egyrészt az Anthem hamarosan induló rajtjára kellene kicsit gatyába ráznia a játék szervereit, illetve annak támogatása is komoly erőforrásokat igényel majd, ahogy valószínűleg a Dragon Age 4 fejlesztése is alaposan lefoglalja a stúdió kapacitásait.

Az eredeti Jade Empire 2005-ben jelent meg. Az évek során Xboxra, Xbox 360-ra, PC-re és mobileszközökre volt beszerezhető a kalandjáték.

5.
5.
Heldengeist
Nem csinálnak vele semmit. Nem egy akkora legendás klasszikus, hogy marketing értéke legyen a címének, így feltámasztani biztos nem fogják, de azt sem fogják hagyni, hogy egy lelkes rajongói csapat vagy stúdió hozzá tudjon nyúlni. Szimplán csak a konkurenciát akarják vele visszafogni.
4.
4.
crytek
Új rész vagy akár remastered jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...